pendik escort bayan
ak

Suriyeli Öğrencilere Okul Kıyafeti Dağıtımı

21.10.2017 - 17:28, Güncelleme: 21.10.2017 - 17:28
 

Suriyeli Öğrencilere Okul Kıyafeti Dağıtımı

KAYSERİ (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi, Hacı Ali Karamercan İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenim gören 80 Suriyeli öğrenciye, okul kıyafeti...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi, Hacı Ali Karamercan İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenim gören 80 Suriyeli öğrenciye, okul kıyafeti dağıttığı bildirildi.Müftülükten yapılan yazılı açıklamaya göre, kıyafet dağıtım törenine, İl Müftüsü Şahin Güven, Hacı Ali Karamercan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Latif Tuluk, Pakize Çiftlikçioğlu Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Gazioğlu ve öğretmenler katıldı.Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte konuşan İl Müftüsü Güven, şunları kaydetti:"Sizler, bizlerin misafirlerisiniz. Ama bu, gelip geçen bir misafirlik değil, gönlümüzde yeriniz var. Burası, aynı zamanda sizin de vatanınız, yani her biriniz memleketinizi özlüyor olabilirsiniz. Ancak oradaki sıkıntılar sebebiyle biz, rahat edebilmeniz için, 'Huzur içerisinde beraber yaşayalım' diyerek sizlerle ülkemizi paylaşıyoruz. Bundan da mutluluk duyduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizler, bizim kardeşlerimizsiniz. Evlerimiz, parklarımız, caddelerimiz ve okullarımızın hepsi, ülkemizin kendi evlatlarına nasıl imkan sağlıyorsa, sizlere de aynı imkanları sağlama çaba ve gayreti içerisindeyiz. Çünkü hepimiz, İslam ümmetinin birer ferdi ve evladıyız."Konuşmaların ardından öğrencilere kıyafetlerin dağıtıldığı belirtildi.
KAYSERİ (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi, Hacı Ali Karamercan İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenim gören 80 Suriyeli öğrenciye, okul kıyafeti...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi, Hacı Ali Karamercan İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenim gören 80 Suriyeli öğrenciye, okul kıyafeti dağıttığı bildirildi.

Müftülükten yapılan yazılı açıklamaya göre, kıyafet dağıtım törenine, İl Müftüsü Şahin Güven, Hacı Ali Karamercan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Latif Tuluk, Pakize Çiftlikçioğlu Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Gazioğlu ve öğretmenler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte konuşan İl Müftüsü Güven, şunları kaydetti:

"Sizler, bizlerin misafirlerisiniz. Ama bu, gelip geçen bir misafirlik değil, gönlümüzde yeriniz var. Burası, aynı zamanda sizin de vatanınız, yani her biriniz memleketinizi özlüyor olabilirsiniz. Ancak oradaki sıkıntılar sebebiyle biz, rahat edebilmeniz için, 'Huzur içerisinde beraber yaşayalım' diyerek sizlerle ülkemizi paylaşıyoruz.

Bundan da mutluluk duyduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizler, bizim kardeşlerimizsiniz. Evlerimiz, parklarımız, caddelerimiz ve okullarımızın hepsi, ülkemizin kendi evlatlarına nasıl imkan sağlıyorsa, sizlere de aynı imkanları sağlama çaba ve gayreti içerisindeyiz. Çünkü hepimiz, İslam ümmetinin birer ferdi ve evladıyız."

Konuşmaların ardından öğrencilere kıyafetlerin dağıtıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.