pendik escort bayan
ak

Suriyeli Ayşe'ye Kalça Çıkığı Ameliyatı

Yaşam 19.06.2017 - 12:33, Güncelleme: 19.06.2017 - 12:33
 

Suriyeli Ayşe'ye Kalça Çıkığı Ameliyatı

NİĞDE (AA) - Niğde’de 2 yaşındaki Suriyeli Ayşe Aziz, Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kalça çıkığı ameliyatı...

NİĞDE (AA) - Niğde’de 2 yaşındaki Suriyeli Ayşe Aziz, Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kalça çıkığı ameliyatı ile sağlığına kavuştu.Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Ayşe Aziz'e, aksama şikayetiyle ailesi tarafından hastaneye yapılan başvuru üzerine kalça çıkığı teşhisi konuldu. Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Ahmet Sinan Sarı öncülüğünde ameliyat edilen hasta, sağlığına kavuştu.Açıklamada görüşlerine yer verilen uzman Dr. Sarı, şuhları kaydetti:"Hastanemize aksama şikayeti ile getirilen Ayşe bebeği muayene ettik. Çeşitli tetkiklerin ardından hastamızda kalça çıkığı tespit edildi. Ailesine, yapacağımız işlemler anlatıldı. Açık redüksiyon ameliyatı ile kalça kemiği yerine oturtuldu. Hastamızı güzel sonuçla taburcu ettik. Bu ameliyatın önemi vardı. Bu Niğde’de yapılan ilk kalça çıkığı ameliyatı. Ayrıca Suriyeli mülteci bir ailenin bebeğinin hastanemizde tedavi olup sağlığına kavuşması da önemli. Bu bizleri çok mutlu etti. Güzel sonuçlar alındı. İnşallah hiç gerek kalmaz ama bundan sonraki dönemde kalça çıkığı ameliyatlarını hastanemizde yapmaya devam edeceğiz."
NİĞDE (AA) - Niğde’de 2 yaşındaki Suriyeli Ayşe Aziz, Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kalça çıkığı ameliyatı...

NİĞDE (AA) - Niğde’de 2 yaşındaki Suriyeli Ayşe Aziz, Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kalça çıkığı ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Ayşe Aziz'e, aksama şikayetiyle ailesi tarafından hastaneye yapılan başvuru üzerine kalça çıkığı teşhisi konuldu. Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Ahmet Sinan Sarı öncülüğünde ameliyat edilen hasta, sağlığına kavuştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen uzman Dr. Sarı, şuhları kaydetti:

"Hastanemize aksama şikayeti ile getirilen Ayşe bebeği muayene ettik. Çeşitli tetkiklerin ardından hastamızda kalça çıkığı tespit edildi. Ailesine, yapacağımız işlemler anlatıldı. Açık redüksiyon ameliyatı ile kalça kemiği yerine oturtuldu. Hastamızı güzel sonuçla taburcu ettik. Bu ameliyatın önemi vardı. Bu Niğde’de yapılan ilk kalça çıkığı ameliyatı. Ayrıca Suriyeli mülteci bir ailenin bebeğinin hastanemizde tedavi olup sağlığına kavuşması da önemli. Bu bizleri çok mutlu etti. Güzel sonuçlar alındı. İnşallah hiç gerek kalmaz ama bundan sonraki dönemde kalça çıkığı ameliyatlarını hastanemizde yapmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.