pendik escort bayan
ak

Suriyeli 2 Uyuşturucu Kuryesi 762 Hapla Yakalandı

19.01.2017 - 09:23, Güncelleme: 19.01.2017 - 09:23
 

Suriyeli 2 Uyuşturucu Kuryesi 762 Hapla Yakalandı

Kayseri'de yolcu otobüsünde yakalanan 2 kurye tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yolcu otobüsünde 762 uyuşturucu hapla yakalanan Suriyeli 2 kurye tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa'dan Samsun'a giden yolcu otobüsünde, yabancı uyruklu kişilerin uyuşturucu taşıdığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.Kayseri girişinde durdurulan otobüsteki Suriye uyruklu İ.E. ve H.İ'nin üst aramasında 762 uyuşturucu hap ele geçirildi.Şüphelilerden H.İ'nin, ülkeye kaçak yollarla giriş yaptığı için sahte kimlik taşıdığı da tespit edildi. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.
Kayseri'de yolcu otobüsünde yakalanan 2 kurye tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yolcu otobüsünde 762 uyuşturucu hapla yakalanan Suriyeli 2 kurye tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa'dan Samsun'a giden yolcu otobüsünde, yabancı uyruklu kişilerin uyuşturucu taşıdığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Kayseri girişinde durdurulan otobüsteki Suriye uyruklu İ.E. ve H.İ'nin üst aramasında 762 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Şüphelilerden H.İ'nin, ülkeye kaçak yollarla giriş yaptığı için sahte kimlik taşıdığı da tespit edildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.