pendik escort bayan
ak

Sur Yapı Yeni Projesini Maltepe'de Gerçekleştirecek

Spor 24.03.2017 - 11:33, Güncelleme: 24.03.2017 - 11:33
 

Sur Yapı Yeni Projesini Maltepe'de Gerçekleştirecek

Sur Yapı, Maltepe'de Yeşilmavi projesini halkla buluşturacak- Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas:- "Yeşilmavi projemiz metro, sahil yolu, E-5, minibüs caddesine yakınlığı, orman ve deniz manzarasına kesintisiz hakim olması, daire planlarında konforun

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı’nın Maltepe’de inşasına başladığı Yeşilmavi projesinde, 50 bin 18 metrekare inşaat alanında toplam 268 daire ve ticari alan olacak.Şirket açıklamasına göre, Sur Yapı,Yeşilmavi projesiyle deniz manzarası ve Kayışdağı Ormanının temiz havasını bir arada sunarak, ferah daireleri, sosyal tesisleri, yeşil alanları, deniz manzarası, çam kokularının yayıldığı orman havasıyla sakinlerine huzurlu ve modern bir yaşam alanı vadediyor. Açıklamada İstanbul’un on büyük ilçesinden biri olan Maltepe'nin sahip olduğu Marmara Denizi ve Adalar manzarasının markalı projelerin bölgeye olan ilgisini her geçen gün artırdığı bildirildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Maltepe’nin değerine değer katan bu yeni projenin sakinlerine konforlu ve ulaşım açısından da kolay bir yaşam getireceğini belirtti.Elmas, şunları kaydetti:"Yeni projemiz Yeşilmavi, son dönemde hayata geçirdiğimiz ve her biri son derece değerli lokasyonlarda bulunan projelerimizden biri. Yaşanabilir ölçekli projemizde deniz ve orman manzarasını buluşturduk. Ulaşım kolaylığının yanı sıra Kayışdağı Ormanının eteğinde olması, geniş bir perspektifle deniz manzarasının bulunması burada yaşamı keyifli kılacak nitelikleri bir arada barındırıyor. Özellikle son yıllarda Anadolu Yakasında yapılan yatırımlar ile Maltepe hem yaşam hem de çalışma temposunun arttığı hareketlenen bölgeler arasındaki yerini aldı. Projenin yer aldığı lokasyon Küçükyalı, Bostancı ve Maltepe’nin canlı, hareketli semtlerine çok yakın. Böylesi hareketli bölgelerde semtler arası geçişi hızlandıran ulaşımı kolay projeler tercih ediliyor. Yeşilmavi projemiz de metro, sahil yolu, E-5, minibüs caddesine yakınlığı, orman-deniz manzarasına kesintisiz hakim olması, daire planlarında konforun ve fonksiyonelliğin bir arada sunulduğu ideal bir yaşam alanı olacak"- Yeşilmavi’de tanıtıma özel 450 bin TL’den başlayan fiyatlarSur Yapı yeni projesi Yeşilmavi’de, tanıtıma özel yüzde 10 indirimli fiyatlarla, 63 metrekare 1+1’lerin 454 bin TL, 91 metrekare 2+1’lerin 645 bin TL, 162 metrekare 3+1’lerin 1 milyon 96 bin TL ve 244 metrekare 4+1’lerin 1 milyon 641 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu bildirildi.Projede ayrıca tamamı peşin veya banka kredisinin kullanıldığı peşinat ödemelerinde de tanıtıma özel yüzde 10 ilave indirim daha uygulanıyor. Ayrıca 60 ay sıfır faiz, 120 ay yüzde 0,45, 180 ay yüzde 0,74 ve 240 ay yüzde 0,79 vade oranlarıyla da kampanya kapsamında satın alma seçeneği sunuluyor.
Sur Yapı, Maltepe'de Yeşilmavi projesini halkla buluşturacak- Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas:- "Yeşilmavi projemiz metro, sahil yolu, E-5, minibüs caddesine yakınlığı, orman ve deniz manzarasına kesintisiz hakim olması, daire planlarında konforun

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı’nın Maltepe’de inşasına başladığı Yeşilmavi projesinde, 50 bin 18 metrekare inşaat alanında toplam 268 daire ve ticari alan olacak.

Şirket açıklamasına göre, Sur Yapı,Yeşilmavi projesiyle deniz manzarası ve Kayışdağı Ormanının temiz havasını bir arada sunarak, ferah daireleri, sosyal tesisleri, yeşil alanları, deniz manzarası, çam kokularının yayıldığı orman havasıyla sakinlerine huzurlu ve modern bir yaşam alanı vadediyor. Açıklamada İstanbul’un on büyük ilçesinden biri olan Maltepe'nin sahip olduğu Marmara Denizi ve Adalar manzarasının markalı projelerin bölgeye olan ilgisini her geçen gün artırdığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Maltepe’nin değerine değer katan bu yeni projenin sakinlerine konforlu ve ulaşım açısından da kolay bir yaşam getireceğini belirtti.

Elmas, şunları kaydetti:

"Yeni projemiz Yeşilmavi, son dönemde hayata geçirdiğimiz ve her biri son derece değerli lokasyonlarda bulunan projelerimizden biri. Yaşanabilir ölçekli projemizde deniz ve orman manzarasını buluşturduk. Ulaşım kolaylığının yanı sıra Kayışdağı Ormanının eteğinde olması, geniş bir perspektifle deniz manzarasının bulunması burada yaşamı keyifli kılacak nitelikleri bir arada barındırıyor. Özellikle son yıllarda Anadolu Yakasında yapılan yatırımlar ile Maltepe hem yaşam hem de çalışma temposunun arttığı hareketlenen bölgeler arasındaki yerini aldı. Projenin yer aldığı lokasyon Küçükyalı, Bostancı ve Maltepe’nin canlı, hareketli semtlerine çok yakın. Böylesi hareketli bölgelerde semtler arası geçişi hızlandıran ulaşımı kolay projeler tercih ediliyor. Yeşilmavi projemiz de metro, sahil yolu, E-5, minibüs caddesine yakınlığı, orman-deniz manzarasına kesintisiz hakim olması, daire planlarında konforun ve fonksiyonelliğin bir arada sunulduğu ideal bir yaşam alanı olacak"


- Yeşilmavi’de tanıtıma özel 450 bin TL’den başlayan fiyatlar


Sur Yapı yeni projesi Yeşilmavi’de, tanıtıma özel yüzde 10 indirimli fiyatlarla, 63 metrekare 1+1’lerin 454 bin TL, 91 metrekare 2+1’lerin 645 bin TL, 162 metrekare 3+1’lerin 1 milyon 96 bin TL ve 244 metrekare 4+1’lerin 1 milyon 641 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu bildirildi.

Projede ayrıca tamamı peşin veya banka kredisinin kullanıldığı peşinat ödemelerinde de tanıtıma özel yüzde 10 ilave indirim daha uygulanıyor. Ayrıca 60 ay sıfır faiz, 120 ay yüzde 0,45, 180 ay yüzde 0,74 ve 240 ay yüzde 0,79 vade oranlarıyla da kampanya kapsamında satın alma seçeneği sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.