pendik escort bayan
ak

Sur Yapı Marka Avm'den Sevgililer Günü Sürprizi

Spor 08.02.2019 - 11:53, Güncelleme: 08.02.2019 - 11:53
 

Sur Yapı Marka Avm'den Sevgililer Günü Sürprizi

Sur Yapı Marka AVM'de ziyaretçiler, büyük bir buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğü kazanmak için buzun kaç saatte eriyeceğini doğru tahmin etmeye çalışacak

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’nde, dev bir buz kalıbının kaç saatte eriyeceğini tahmin eden ziyaretçilerini eğlenceli bir deneyime davet ediyor. Sur Yapı'nın açıklamasına göre, şirket, Türkiye'nin seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü kapsamında "Aşkın buzları kaç saatte erir?" sorusuna en yakın cevapları arıyor. Büyük bir buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğü kazanmak için buzun kaç saatte eriyeceğini doğru tahmin eden ziyaretçilerinden biri, Sevgililer Günü'nü taçlandıracak bir mutluluk yaşayacak. Bursalılar için alışveriş çeşitliliğinin yanı sıra hem bilimsel ve kültürel aktiviteler hem de sürpriz etkinliklerle odak noktası olan Sur Yapı Marka AVM’de 9 Şubat itibarıyla tahminler alınmaya başlanacak. Etkinliğe, 50 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler katılabilecek. Görsel bir şölen de yaşatacak dev buz kütlesinin erime anı, Sur Yapı Marka AVM içindeki -1. katta tüm ziyaretçilerin seyrine ve tahminlerine açık olacak.
Sur Yapı Marka AVM'de ziyaretçiler, büyük bir buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğü kazanmak için buzun kaç saatte eriyeceğini doğru tahmin etmeye çalışacak

İSTANBUL (AA) - Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’nde, dev bir buz kalıbının kaç saatte eriyeceğini tahmin eden ziyaretçilerini eğlenceli bir deneyime davet ediyor.

Sur Yapı'nın açıklamasına göre, şirket, Türkiye'nin seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü kapsamında "Aşkın buzları kaç saatte erir?" sorusuna en yakın cevapları arıyor.

Büyük bir buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğü kazanmak için buzun kaç saatte eriyeceğini doğru tahmin eden ziyaretçilerinden biri, Sevgililer Günü'nü taçlandıracak bir mutluluk yaşayacak.

Bursalılar için alışveriş çeşitliliğinin yanı sıra hem bilimsel ve kültürel aktiviteler hem de sürpriz etkinliklerle odak noktası olan Sur Yapı Marka AVM’de 9 Şubat itibarıyla tahminler alınmaya başlanacak.

Etkinliğe, 50 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler katılabilecek. Görsel bir şölen de yaşatacak dev buz kütlesinin erime anı, Sur Yapı Marka AVM içindeki -1. katta tüm ziyaretçilerin seyrine ve tahminlerine açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.