pendik escort bayan
ak

Şüpheli okul çantası fünyeyle patlatıldı

16.10.2015 - 21:03, Güncelleme: 16.10.2015 - 21:03
 

Şüpheli okul çantası fünyeyle patlatıldı

SİVAS'ta tarihi Kale Camisi'nin arkasına bırakılan şüpheli okul çantası paniğe neden oldu.

SİVAS'ta tarihi Kale Camisi'nin arkasına bırakılan şüpheli okul çantası paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan çocuk ayakkabıları ve paten çıktı. İnönü Bulvarı üzerindeki tarihi Kale Camisi'nin arkasında bulunan çam ağaçlarının yanına bırakılan okul çantası çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Vatandaşlar bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, Ankara'da yaşanan bombalı terör saldırısı nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek çantayı uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Parçalanan çantadan çocuk ayakkabıları ve paten çıktı. Patlama sonrası meraklı vatandaşların başında toplandığı çanta, incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta tarihi Kale Camisi'nin arkasına bırakılan şüpheli okul çantası paniğe neden oldu.

SİVAS'ta tarihi Kale Camisi'nin arkasına bırakılan şüpheli okul çantası paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan çocuk ayakkabıları ve paten çıktı.

İnönü Bulvarı üzerindeki tarihi Kale Camisi'nin arkasında bulunan çam ağaçlarının yanına bırakılan okul çantası çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Vatandaşlar bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, Ankara'da yaşanan bombalı terör saldırısı nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek çantayı uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Parçalanan çantadan çocuk ayakkabıları ve paten çıktı. Patlama sonrası meraklı vatandaşların başında toplandığı çanta, incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Şüpheli okul çantası fünyeyle patlatıldı

Şüpheli okul çantası fünyeyle patlatıldı

Şüpheli okul çantası fünyeyle patlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.