pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şüpheli Çantadan Tuğla Parçaları Çıktı

07.10.2015 - 20:13, Güncelleme: 07.10.2015 - 20:13
 

Şüpheli Çantadan Tuğla Parçaları Çıktı

Sivas'ta çocuk parkına bırakılan çanta, çevredekiler arasında paniğe neden oldu.

Sivas'ta çocuk parkına bırakılan çanta, çevredekiler arasında paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan tuğla parçaları çıktı. Kent merkezinde, Yenimahalle Muhtarlığı arkasındaki çocuk parkına bırakılan şüpheli çanta çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Bunun üzerine vatandaşlar bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Park çevresindeki sokakları ise trafiğe kapattı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, çantayı uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Patlamanın etkisiyle açılan çantadan tuğla parçaları çıktı. - Sivas
Sivas'ta çocuk parkına bırakılan çanta, çevredekiler arasında paniğe neden oldu.

Sivas'ta çocuk parkına bırakılan çanta, çevredekiler arasında paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan tuğla parçaları çıktı.

 

Kent merkezinde, Yenimahalle Muhtarlığı arkasındaki çocuk parkına bırakılan şüpheli çanta çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Bunun üzerine vatandaşlar bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Park çevresindeki sokakları ise trafiğe kapattı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, çantayı uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Patlamanın etkisiyle açılan çantadan tuğla parçaları çıktı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.