pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şüpheli Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi

26.03.2018 - 11:48, Güncelleme: 26.03.2018 - 11:48
 

Şüpheli Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde şüpheli araçta 498 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.İlçe Emniyet Müdürlüğü...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde şüpheli araçta 498 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde içinde 2 kişinin olduğu park halindeki şüpheli araçta arama yaptı.Araçtaki A.Y. ve H.F'nin üzerinde, sigara paketi içerisinde 15 gram, torpidoda ise 6 gram esrar buldu. Narkotik dedektör köpeğiyle yapılan detaylı aramada da aracın arka koltuğuna gizlenmiş 498 gram sentetik uyuşturucu ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde imalat ve ticareti yapma, kabul etme ve bulundurma", "6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.Şüphelilerden A.Y. mahkemece tutuklandı, H.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde şüpheli araçta 498 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.İlçe Emniyet Müdürlüğü...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Avanos ilçesinde şüpheli araçta 498 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde içinde 2 kişinin olduğu park halindeki şüpheli araçta arama yaptı.

Araçtaki A.Y. ve H.F'nin üzerinde, sigara paketi içerisinde 15 gram, torpidoda ise 6 gram esrar buldu. Narkotik dedektör köpeğiyle yapılan detaylı aramada da aracın arka koltuğuna gizlenmiş 498 gram sentetik uyuşturucu ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde imalat ve ticareti yapma, kabul etme ve bulundurma", "6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden A.Y. mahkemece tutuklandı, H.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.