pendik escort bayan
ak

Sultan Selim Camisi Ramazanda İbadete Açılacak

25.05.2017 - 18:08, Güncelleme: 25.05.2017 - 18:08
 

Sultan Selim Camisi Ramazanda İbadete Açılacak

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sultan Selim Camisi'nin ramazan ayının ilk günü ibadete açılacağını bildirdi.Akyürek,...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sultan Selim Camisi'nin ramazan ayının ilk günü ibadete açılacağını bildirdi.Akyürek, yaptığı yazılı açıklamada, Konyalıların ve bütün İslam aleminin mübarek ramazan ayını tebrik ettiRahmet, bereket ve kurtuluş ayı olan ramazanın, Konya'da bir başka güzel yaşandığını ifade eden Akyürek, şunları kaydetti:"Ramazan coşkusu evlerde, sokaklarda, iş yerlerinde, ibadethanelerde, şehrin her yerinde hissedilir. Belediye olarak, şehrimizdeki bu güzelliğe her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli programlarla katkı sağlıyoruz. Mevlana Meydanı'nda bu yıl da teravih namazları kılınacak. Teravih öncesi Sultan Selim Sohbetleri yapılacak. Ramazan başlangıcı ile birlikte Sultan Selim Camisi'nin restorasyonu tamamlanarak hizmete açılmış oluyor. İlk teravih esnasında yağmur yağarsa namaz caminin içinde kılınacak. Hava müsait olursa Mevlana Meydanı'nda namazlar kılınacak. Kültürpark'taki Rahmet Akşamlarında her gün teravihten sonra Kur'an-ı Kerim tilavetleri, Mevlid-i Şerif icraları, ilahiler, kasideler ve sohbetlerle Ramazan-ı Şerif'in havasına uygun programlar yapılacak. Paylaşma ve yardımlaşma ayında şehrimizin çeşitli kesimleri ile iftar programlarında bir araya geleceğiz."
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sultan Selim Camisi'nin ramazan ayının ilk günü ibadete açılacağını bildirdi.Akyürek,...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sultan Selim Camisi'nin ramazan ayının ilk günü ibadete açılacağını bildirdi.

Akyürek, yaptığı yazılı açıklamada, Konyalıların ve bütün İslam aleminin mübarek ramazan ayını tebrik etti

Rahmet, bereket ve kurtuluş ayı olan ramazanın, Konya'da bir başka güzel yaşandığını ifade eden Akyürek, şunları kaydetti:

"Ramazan coşkusu evlerde, sokaklarda, iş yerlerinde, ibadethanelerde, şehrin her yerinde hissedilir. Belediye olarak, şehrimizdeki bu güzelliğe her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli programlarla katkı sağlıyoruz. Mevlana Meydanı'nda bu yıl da teravih namazları kılınacak. Teravih öncesi Sultan Selim Sohbetleri yapılacak. Ramazan başlangıcı ile birlikte Sultan Selim Camisi'nin restorasyonu tamamlanarak hizmete açılmış oluyor. İlk teravih esnasında yağmur yağarsa namaz caminin içinde kılınacak. Hava müsait olursa Mevlana Meydanı'nda namazlar kılınacak. Kültürpark'taki Rahmet Akşamlarında her gün teravihten sonra Kur'an-ı Kerim tilavetleri, Mevlid-i Şerif icraları, ilahiler, kasideler ve sohbetlerle Ramazan-ı Şerif'in havasına uygun programlar yapılacak. Paylaşma ve yardımlaşma ayında şehrimizin çeşitli kesimleri ile iftar programlarında bir araya geleceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.