pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sulama Kanalına Korkuluk Önlemi

26.10.2016 - 10:43, Güncelleme: 26.10.2016 - 10:43
 

Sulama Kanalına Korkuluk Önlemi

KONYA (AA) - Devlet Su İşleri (DSİ) Beyşehir, Suğla, Apa BSA beton sulama kanal boyunca herhangi bir can kaybının yaşanmaması için 66 bin 500 metrelik...

KONYA (AA) - Devlet Su İşleri (DSİ) Beyşehir, Suğla, Apa BSA beton sulama kanal boyunca herhangi bir can kaybının yaşanmaması için 66 bin 500 metrelik korkuluk yapıyor. Seydişehir Karaören Pompaj Sulama Birliği Başkanı Hasan Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada kanal çevresine yapılacak bariyerlerin montajına başlandığını söyledi. 4 milyon 875 bin lira ihale bedeliyle çift taraflı koruyucu bariyer çalışması yapıldığını aktaran Gökçe, "Beyşehir'den başlanarak Çumra'ya kadar bariyer çekilecek. Bölge halkımızın muhtarları, Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekci'nin gayretleri sonuç verdi. Alınan önlemlerle özellikle yaz aylarında meydana gelen ve ölümle sonuçlanan üzücü olayların önüne geçilecek." dedi.
KONYA (AA) - Devlet Su İşleri (DSİ) Beyşehir, Suğla, Apa BSA beton sulama kanal boyunca herhangi bir can kaybının yaşanmaması için 66 bin 500 metrelik...

KONYA (AA) - Devlet Su İşleri (DSİ) Beyşehir, Suğla, Apa BSA beton sulama kanal boyunca herhangi bir can kaybının yaşanmaması için 66 bin 500 metrelik korkuluk yapıyor.

Seydişehir Karaören Pompaj Sulama Birliği Başkanı Hasan Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada kanal çevresine yapılacak bariyerlerin montajına başlandığını söyledi.

4 milyon 875 bin lira ihale bedeliyle çift taraflı koruyucu bariyer çalışması yapıldığını aktaran Gökçe, "Beyşehir'den başlanarak Çumra'ya kadar bariyer çekilecek. Bölge halkımızın muhtarları, Orman ve Su İşleri Bakan yardımcısı Harun Tüfekci'nin gayretleri sonuç verdi. Alınan önlemlerle özellikle yaz aylarında meydana gelen ve ölümle sonuçlanan üzücü olayların önüne geçilecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.