pendik escort bayan
ak

Sulakyurt'ta 3 Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu

01.05.2017 - 10:18, Güncelleme: 01.05.2017 - 10:18
 

Sulakyurt'ta 3 Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyündeki ormanlık araziye 3 bin fidan dikildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığından temin edilen 3 bin...

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyündeki ormanlık araziye 3 bin fidan dikildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığından temin edilen 3 bin fidan, Danacı köyü girişi yol kenarı ile ormanlık arazide köylülerce toprakla buluşturuldu. Danacı Köyü Kalkındırma, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylerinde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında büyük küçük herkes bir araya gelerek fidan dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi. İstanbul'dan, Ankara'dan gelen komşularının da olduğunu belirten Pehlivan, "Bu sayede doğanın yeşil olması için köydeki büyüklerimiz, gençlerimizle canla başla çalışarak köyümüzü daha da ağaçlandırmış olacağız." dedi.
KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyündeki ormanlık araziye 3 bin fidan dikildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığından temin edilen 3 bin...

KIRIKKALE (AA) - Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyündeki ormanlık araziye 3 bin fidan dikildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığından temin edilen 3 bin fidan, Danacı köyü girişi yol kenarı ile ormanlık arazide köylülerce toprakla buluşturuldu.

Danacı Köyü Kalkındırma, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylerinde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında büyük küçük herkes bir araya gelerek fidan dikimi gerçekleştirdiklerini söyledi.

İstanbul'dan, Ankara'dan gelen komşularının da olduğunu belirten Pehlivan, "Bu sayede doğanın yeşil olması için köydeki büyüklerimiz, gençlerimizle canla başla çalışarak köyümüzü daha da ağaçlandırmış olacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.