pendik escort bayan
ak

Suğla'da Hasat Başladı

12.07.2018 - 15:58, Güncelleme: 12.07.2018 - 15:58
 

Suğla'da Hasat Başladı

KONYA (AA) - Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde suğla hasadının başladığı bildirildi.Hasadın başlamasıyla birlikte Yalıhüyük İlçe Gıda Tarım ve...

KONYA (AA) - Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde suğla hasadının başladığı bildirildi.Hasadın başlamasıyla birlikte Yalıhüyük İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, biçerdöver kontrollerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.Konu ile ilgili bilgi veren Yalıhüyük İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mevlüt Semerci, "Merkez mahalleleri, Arasöğüt ve Saray mahallerindeki çalışmalarda üreticilerin mağduriyet yaşamamaları adına biçerdöver operatörlerinin, bu konuda gereken özeni ve hassasiyeti gösterdiklerini gözlemledik. Kontrollerimiz aralıksız devam edecek." diye konuştu.Yalıhüyük sınırlarında bulunan suğla arazisinde hububatın verimli olduğunu ifade eden Semerci, arazide yüksek bir rekolte beklediklerini kaydetti.Çiftçilerden Nedim Özmen ise, "Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl hasattan umutluyuz. Hububatımızın verimi çok güzel memnunuz." ifadelerini kullandı.
KONYA (AA) - Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde suğla hasadının başladığı bildirildi.Hasadın başlamasıyla birlikte Yalıhüyük İlçe Gıda Tarım ve...

KONYA (AA) - Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde suğla hasadının başladığı bildirildi.

Hasadın başlamasıyla birlikte Yalıhüyük İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri, biçerdöver kontrollerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Konu ile ilgili bilgi veren Yalıhüyük İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mevlüt Semerci, "Merkez mahalleleri, Arasöğüt ve Saray mahallerindeki çalışmalarda üreticilerin mağduriyet yaşamamaları adına biçerdöver operatörlerinin, bu konuda gereken özeni ve hassasiyeti gösterdiklerini gözlemledik. Kontrollerimiz aralıksız devam edecek." diye konuştu.

Yalıhüyük sınırlarında bulunan suğla arazisinde hububatın verimli olduğunu ifade eden Semerci, arazide yüksek bir rekolte beklediklerini kaydetti.

Çiftçilerden Nedim Özmen ise, "Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl hasattan umutluyuz. Hububatımızın verimi çok güzel memnunuz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.