pendik escort bayan
ak

Su Yılanının Sazan Avı Objektiflere Yansıdı

02.08.2017 - 11:33, Güncelleme: 02.08.2017 - 11:33
 

Su Yılanının Sazan Avı Objektiflere Yansıdı

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü kıyısında yaklaşık iki metre uzunluğundaki su yılanının iri sazan balığı avı, ilgi çekici görüntüler oluşturdu. Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü kıyısında yaklaşık iki metre uzunluğundaki su yılanının iri sazan balığı avı, ilgi çekici görüntüler oluşturdu. Beyşehir Gölü kıyısında kayalıklar arasında, bir su yılanının iri bir balığı avladığını fark eden fotoğraf tutkunu Oğuz İpçi, o anları kayıt altına aldı. Su yılanının Çin sazanı balığını yakalamış halini görüntüleyen İpçi, "Bir fotoğraf tutkunu olarak göl kıyılarında sürekli olarak doğa, yaban hayatı ve kuş türlerini çekebilmek için mesai yapıyorum. Jandarma Burnu mevkisinde, belgesellere de konu olabilecek ilk kez böylesine bir manzarayla karşılaştım." dedi.İpçi, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Yaklaşık iki metre uzunluğunda bir su yılanının iri Çin sazanını göl sularında yakalayarak küçücük ağzıyla kayalıklardan yukarıya doğru çektiğini gördüm. Çok nadir rastlanabilecek bir görüntü olduğu için videoyla çekim yapmaya karar verdim, ancak daha sonra sanıyorum benim yaklaşmamdan korkarak avını bıraktı ve uzaklaştı, gözlerden kayboldu. Balık hala canlıydı ve kuyruğunu sallıyordu."
KONYA (AA) - Beyşehir Gölü kıyısında yaklaşık iki metre uzunluğundaki su yılanının iri sazan balığı avı, ilgi çekici görüntüler oluşturdu. Beyşehir...

KONYA (AA) - Beyşehir Gölü kıyısında yaklaşık iki metre uzunluğundaki su yılanının iri sazan balığı avı, ilgi çekici görüntüler oluşturdu.

Beyşehir Gölü kıyısında kayalıklar arasında, bir su yılanının iri bir balığı avladığını fark eden fotoğraf tutkunu Oğuz İpçi, o anları kayıt altına aldı.

Su yılanının Çin sazanı balığını yakalamış halini görüntüleyen İpçi, "Bir fotoğraf tutkunu olarak göl kıyılarında sürekli olarak doğa, yaban hayatı ve kuş türlerini çekebilmek için mesai yapıyorum. Jandarma Burnu mevkisinde, belgesellere de konu olabilecek ilk kez böylesine bir manzarayla karşılaştım." dedi.

İpçi, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Yaklaşık iki metre uzunluğunda bir su yılanının iri Çin sazanını göl sularında yakalayarak küçücük ağzıyla kayalıklardan yukarıya doğru çektiğini gördüm. Çok nadir rastlanabilecek bir görüntü olduğu için videoyla çekim yapmaya karar verdim, ancak daha sonra sanıyorum benim yaklaşmamdan korkarak avını bıraktı ve uzaklaştı, gözlerden kayboldu. Balık hala canlıydı ve kuyruğunu sallıyordu."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.