pendik escort bayan
ak

Stk'lerden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

12.02.2018 - 19:13, Güncelleme: 12.02.2018 - 19:13
 

Stk'lerden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de sivil toplum kuruluşları (STK), Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de sivil toplum kuruluşları (STK), Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu. Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, burada grup adına yaptığı açıklamada, kahraman Türk ordusunun başlattığı ve kararlılıkla devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini söyledi. Türkiye Cumhuriyeti'nin, hemen yanı başında emperyalist güçler tarafından beslenen ve büyütülen terör örgütlerini bertaraf etmek için bu operasyonu başlattığına işaret eden Karabacak, şunları kaydetti:"Yüzyıllardan beri doğunun kaynaklarına göz diken emperyalistlerin hedef tahtasındaki ülkemiz, bir büyük saldırıyla karşı karşıya. Milletimiz ve binlerce yıldır sayısız şehidimizin kanıyla sulayarak vatan yaptığımız bu topraklar, hainlerin, bebek katili terör örgütlerinin, eli kanlı milletlerin yaktığı ateşle çepeçevre sarılmıştır. Bundan yüzyıl önce olduğu gibi bugünde milletimiz bir varoluş mücadelesi ile karşı karşıyadır. YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan emperyalist güçlerle savaşmaktayız. Bu nedenle Sakarya, Dumlupınar, İnönü bizim için ne anlam ifade ediyorsa, Elbab, Afrin, Mümbiç, Sincar ve Kandil de aynıdır. Bugün Mehmetçik cephede, Türk milletinin kaderini yeniden yazmakta, bu topraklar üzerinde yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir. Teröristlerin elindeki silahlara baktığımızda, düşmanın kim olduğunu görüyoruz. Allah, Mehmetçikimizin yar ve yardımcısı olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum."Açıklamanın ardından, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'in zaferi için dua edildi. Grubun açıklamasına MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu da katıldı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de sivil toplum kuruluşları (STK), Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de sivil toplum kuruluşları (STK), Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu.

Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, burada grup adına yaptığı açıklamada, kahraman Türk ordusunun başlattığı ve kararlılıkla devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, hemen yanı başında emperyalist güçler tarafından beslenen ve büyütülen terör örgütlerini bertaraf etmek için bu operasyonu başlattığına işaret eden Karabacak, şunları kaydetti:

"Yüzyıllardan beri doğunun kaynaklarına göz diken emperyalistlerin hedef tahtasındaki ülkemiz, bir büyük saldırıyla karşı karşıya. Milletimiz ve binlerce yıldır sayısız şehidimizin kanıyla sulayarak vatan yaptığımız bu topraklar, hainlerin, bebek katili terör örgütlerinin, eli kanlı milletlerin yaktığı ateşle çepeçevre sarılmıştır. Bundan yüzyıl önce olduğu gibi bugünde milletimiz bir varoluş mücadelesi ile karşı karşıyadır. YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan emperyalist güçlerle savaşmaktayız. Bu nedenle Sakarya, Dumlupınar, İnönü bizim için ne anlam ifade ediyorsa, Elbab, Afrin, Mümbiç, Sincar ve Kandil de aynıdır. Bugün Mehmetçik cephede, Türk milletinin kaderini yeniden yazmakta, bu topraklar üzerinde yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir. Teröristlerin elindeki silahlara baktığımızda, düşmanın kim olduğunu görüyoruz. Allah, Mehmetçikimizin yar ve yardımcısı olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum."

Açıklamanın ardından, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'in zaferi için dua edildi.

Grubun açıklamasına MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.