pendik escort bayan
ak

Stk'lardan "İçkili Mekan" Tepkisi

14.03.2017 - 18:33, Güncelleme: 14.03.2017 - 18:33
 

Stk'lardan "İçkili Mekan" Tepkisi

SİVAS (AA) - Sivas'ta 64 sivil toplum kuruluşu temsilcisi, bir alışveriş merkezinde açılacak olan ve içki satışı yapılacağı iddia edilen mekana tepki...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 64 sivil toplum kuruluşu temsilcisi, bir alışveriş merkezinde açılacak olan ve içki satışı yapılacağı iddia edilen mekana tepki gösterdi.Kent meydanında toplanan grup, ellerinde "Sivas susma gençliğine sahip çık", "okullar bölgesinde içkili mekan istemiyoruz" yazılı döviz taşıdı.Burada 64 sivil toplum kuruluşu adına açıklamayı okuyan Memur-Sen Sivas İl Temsilcisi Halil İbrahim Temiz, Sivas'ta okullar bölgesinde açılacak mekana tepki göstererek, "İslam medeniyetinin ana merkezlerinden olan Selçuklu ve Osmanlı'nın önemli merkezi, evliyalar şehri sultan şehir Sivas'ımızın okullar bölgesinde açılacak 'içkili eğlence merkezi'ni istemiyoruz." dedi.Kimsenin ticaret yapmasına ve kazanç sağlamasına karşı olmadıklarını belirten Temiz, şöyle konuştu:"Alkollü bir şekilde eğlence mekanlarının özellikle de genç yavrularımızın bulunduğu okullar bölgesine açılmasına karşıyız. Bu yanlıştan bu büyük hatadan bir an önce geri dönülmelidir. Halkımızın hassasiyetleri göz önünde bulundurularak bu yanlışa acilen bir son verilmelidir."Grup, yapılan duanın ardından dağıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta 64 sivil toplum kuruluşu temsilcisi, bir alışveriş merkezinde açılacak olan ve içki satışı yapılacağı iddia edilen mekana tepki...

SİVAS (AA) - Sivas'ta 64 sivil toplum kuruluşu temsilcisi, bir alışveriş merkezinde açılacak olan ve içki satışı yapılacağı iddia edilen mekana tepki gösterdi.

Kent meydanında toplanan grup, ellerinde "Sivas susma gençliğine sahip çık", "okullar bölgesinde içkili mekan istemiyoruz" yazılı döviz taşıdı.

Burada 64 sivil toplum kuruluşu adına açıklamayı okuyan Memur-Sen Sivas İl Temsilcisi Halil İbrahim Temiz, Sivas'ta okullar bölgesinde açılacak mekana tepki göstererek, "İslam medeniyetinin ana merkezlerinden olan Selçuklu ve Osmanlı'nın önemli merkezi, evliyalar şehri sultan şehir Sivas'ımızın okullar bölgesinde açılacak 'içkili eğlence merkezi'ni istemiyoruz." dedi.

Kimsenin ticaret yapmasına ve kazanç sağlamasına karşı olmadıklarını belirten Temiz, şöyle konuştu:

"Alkollü bir şekilde eğlence mekanlarının özellikle de genç yavrularımızın bulunduğu okullar bölgesine açılmasına karşıyız. Bu yanlıştan bu büyük hatadan bir an önce geri dönülmelidir. Halkımızın hassasiyetleri göz önünde bulundurularak bu yanlışa acilen bir son verilmelidir."

Grup, yapılan duanın ardından dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.