pendik escort bayan
ak

Stk Temsilcilerinden Sgk'ya Ziyaret

22.11.2016 - 16:43, Güncelleme: 22.11.2016 - 16:43
 

Stk Temsilcilerinden Sgk'ya Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kadir Boztepe'yi ziyaret...

SİVAS (AA) - Sivas'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kadir Boztepe'yi ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarete Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Zeki Özdemir, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Coşkun Erkmen ve Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Özcan Karataş, katıldı.Boztepe, ziyarette yaptığı konuşmada, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.İlk kez STK temsilcileriyle bir araya geldiklerini aktaran Boztepe, bazı alacakların yeniden yapılandırıldığını ve bu güne kadar 2 bin 42 iş verenin, 2 bin 758 Bağkur sigortalının, 434 sağlık sigortalısının borçlarının yapılandırıldığını belirtti.Köksal ise Sosyal Güvenlik Kurumunun önemli bir görev üstlendiğini bazı alacakların yeniden yapılandırılması konusunda gayretli çalışmaları olduğunu ifade etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kadir Boztepe'yi ziyaret...

SİVAS (AA) - Sivas'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kadir Boztepe'yi ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarete Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Zeki Özdemir, Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Coşkun Erkmen ve Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Özcan Karataş, katıldı.

Boztepe, ziyarette yaptığı konuşmada, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlk kez STK temsilcileriyle bir araya geldiklerini aktaran Boztepe, bazı alacakların yeniden yapılandırıldığını ve bu güne kadar 2 bin 42 iş verenin, 2 bin 758 Bağkur sigortalının, 434 sağlık sigortalısının borçlarının yapılandırıldığını belirtti.

Köksal ise Sosyal Güvenlik Kurumunun önemli bir görev üstlendiğini bazı alacakların yeniden yapılandırılması konusunda gayretli çalışmaları olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.