pendik escort bayan
ak

Steelin'e İstanbul Yapı Fuarı'nda Yoğun İlgi

25.05.2017 - 09:28, Güncelleme: 25.05.2017 - 09:28
 

Steelin'e İstanbul Yapı Fuarı'nda Yoğun İlgi

İSTANBUL (AA) - Hekim Holding'in hafif çelik yapı sistemleri markası Steelin'in “Sanal Gerçeklik Teknolojileri” ile birleştirerek sunduğu ürün ve hizmetleri...

İSTANBUL (AA) - Hekim Holding'in hafif çelik yapı sistemleri markası Steelin'in “Sanal Gerçeklik Teknolojileri” ile birleştirerek sunduğu ürün ve hizmetleri İstanbul Yapı Fuarı'nda yoğun ilgi gördü. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Steelin'in iç duvar, dış duvar, çatı, tavan, ara kat döşeme detayları birebir uygulama ile gerçek ortamda sergilenirken, sanal gerçeklik teknolojileri aracılığıyla aynı gerçek ortam içerisinde teknolojik uygulamalar da fuar katılımcılarına sunuldu. Ürün kalite ve teknolojisine, sanal gerçeklik teknolojileri ile etkileşim de dahil edilerek sektöre yeni bir vizyon kazandıran uygulamalar ile Steelin, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda ilgi odağı oldu. Her iklim koşuluna uygun, kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip, hızlı inşa edilen yapı sistemi ve bu yapılarda kullanılan farklı kalınlık ve kesitlerde profil çeşitliliği ile hafif çelik yapı çözümleri sunan Steelin, yüzde 90 geri dönüşümlü çelik malzeme ile yapılan yeni teknoloji ürünleri sayesinde 8 kata kadar güvenilir yapılar inşa edebiliyor. Steelin, sadece konutlar için değil, okul yapıları, öğrenci yurtları, askeri yapılar, sağlık yapıları ve benzeri gibi birçok kamu binalarının yanında satış ofisi, depo, hangar, sosyal tesis, fabrika ve benzeri geniş açıklıklı fonksiyonelliği ile alternatifli yapılar için de ideal şartları sağlıyor. Hafif çelik yapı üretimlerinin tümünü 63 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu Kocaeli Şekerpınar, İstanbul Güzelyalı/Pendik fabrikalarında ISO 9001 kalite sistemine uygun olarak gerçekleştiren Steelin, hafif çelik yapı üretiminde, geliştirdiği teknolojinin yanı sıra kullandığı malzeme kalitesi, üretim kapasitesi, mevcut makine ekipmanları, profesyonel kadrosu ile sadece Türk standartları ve yönetmeliklerine göre değil, BSI, EUROCODE, AISI standartlarına da uygun projelendirme ve imalat yapıyor.
İSTANBUL (AA) - Hekim Holding'in hafif çelik yapı sistemleri markası Steelin'in “Sanal Gerçeklik Teknolojileri” ile birleştirerek sunduğu ürün ve hizmetleri...

İSTANBUL (AA) - Hekim Holding'in hafif çelik yapı sistemleri markası Steelin'in “Sanal Gerçeklik Teknolojileri” ile birleştirerek sunduğu ürün ve hizmetleri İstanbul Yapı Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Steelin'in iç duvar, dış duvar, çatı, tavan, ara kat döşeme detayları birebir uygulama ile gerçek ortamda sergilenirken, sanal gerçeklik teknolojileri aracılığıyla aynı gerçek ortam içerisinde teknolojik uygulamalar da fuar katılımcılarına sunuldu.

Ürün kalite ve teknolojisine, sanal gerçeklik teknolojileri ile etkileşim de dahil edilerek sektöre yeni bir vizyon kazandıran uygulamalar ile Steelin, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda ilgi odağı oldu.

Her iklim koşuluna uygun, kalıcı ve çok çeşitli kullanım amaçlarına sahip, hızlı inşa edilen yapı sistemi ve bu yapılarda kullanılan farklı kalınlık ve kesitlerde profil çeşitliliği ile hafif çelik yapı çözümleri sunan Steelin, yüzde 90 geri dönüşümlü çelik malzeme ile yapılan yeni teknoloji ürünleri sayesinde 8 kata kadar güvenilir yapılar inşa edebiliyor.

Steelin, sadece konutlar için değil, okul yapıları, öğrenci yurtları, askeri yapılar, sağlık yapıları ve benzeri gibi birçok kamu binalarının yanında satış ofisi, depo, hangar, sosyal tesis, fabrika ve benzeri geniş açıklıklı fonksiyonelliği ile alternatifli yapılar için de ideal şartları sağlıyor.

Hafif çelik yapı üretimlerinin tümünü 63 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu Kocaeli Şekerpınar, İstanbul Güzelyalı/Pendik fabrikalarında ISO 9001 kalite sistemine uygun olarak gerçekleştiren Steelin, hafif çelik yapı üretiminde, geliştirdiği teknolojinin yanı sıra kullandığı malzeme kalitesi, üretim kapasitesi, mevcut makine ekipmanları, profesyonel kadrosu ile sadece Türk standartları ve yönetmeliklerine göre değil, BSI, EUROCODE, AISI standartlarına da uygun projelendirme ve imalat yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.