pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Stajyerlere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Siyaset 20.12.2018 - 09:58, Güncelleme: 20.12.2018 - 09:58
 

Stajyerlere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

SİVAS Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları kapsamında, "3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu" uyarınca birimlerde mesleki beceri eğitimi...

SİVAS Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları kapsamında, "3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu" uyarınca birimlerde mesleki beceri eğitimi yapan stajyer öğrencilere, "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi verildi.Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Erkan Yörük tarafından verilen eğitim seminerinde stajyer öğrencilere temel iş sağlığı ve güvenliği, iş kazaları, çalışanların yasal hak ve sorumlukları, işin niteliğine uygun kişisel koruyucu donanımlar kullanılması, kimyasal ve fiziksel risk etmenleri, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ile güvenli bir işyeri ortamı oluşturulması konularında eğitim videoları eşliğinde bilgiler verildi. Ayrıca iş kazası ve meslek hastalıklarının alınacak tedbirlerle büyük çoğunluğunun önlenebileceği vurgusu yapıldı.Sivas Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Erkan Yörük, "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun yürürlüğe girmesi ile stajyer öğrencilerinde çalışanlar gibi iş güvenliği kapsamına alındığını belirterek, öğrencilerin stajlarını sağlıklı ve güvenli bir işyeri ortamında yapabilmeleri için eğitim çalışmalarını periyodik olarak gerçekleştirdiklerini ifade etti.FOTOĞRAFLI
SİVAS Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları kapsamında, "3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu" uyarınca birimlerde mesleki beceri eğitimi...

SİVAS Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları kapsamında, "3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu" uyarınca birimlerde mesleki beceri eğitimi yapan stajyer öğrencilere, "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi verildi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Erkan Yörük tarafından verilen eğitim seminerinde stajyer öğrencilere temel iş sağlığı ve güvenliği, iş kazaları, çalışanların yasal hak ve sorumlukları, işin niteliğine uygun kişisel koruyucu donanımlar kullanılması, kimyasal ve fiziksel risk etmenleri, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ile güvenli bir işyeri ortamı oluşturulması konularında eğitim videoları eşliğinde bilgiler verildi. Ayrıca iş kazası ve meslek hastalıklarının alınacak tedbirlerle büyük çoğunluğunun önlenebileceği vurgusu yapıldı.

Sivas Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Erkan Yörük, "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun yürürlüğe girmesi ile stajyer öğrencilerinde çalışanlar gibi iş güvenliği kapsamına alındığını belirterek, öğrencilerin stajlarını sağlıklı ve güvenli bir işyeri ortamında yapabilmeleri için eğitim çalışmalarını periyodik olarak gerçekleştirdiklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Stajyerlere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Stajyerlere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.