pendik escort bayan
ak

Srebrenitsa Soykırımının 24. Yılı

11.07.2019 - 16:28, Güncelleme: 11.07.2019 - 16:28
 

Srebrenitsa Soykırımının 24. Yılı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Kadın Kolları tarafından Srebrenitsa soykırımının 24. yılı nedeniyle basın açıklaması yapıldı.Kadın Kolları İl...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Kadın Kolları tarafından Srebrenitsa soykırımının 24. yılı nedeniyle basın açıklaması yapıldı.Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Ayşe Nur Silay, yaptığı açıklamada 24 yıl önce gerçekleşen katliamı kınadıklarını söyledi.Silay, konuşmasında şunları kaydetti:"AK Parti dünyanın herhangi bir yerinde yaşanan zulümden ve adaletsizlikten uluslararası kamuoyunun sorumlu olduğuna inanmış ve bu yüzden 'Herkes için adalet' ilkesini temel almıştır. Srebrenitsa'da yaşanan soykırımda gerçek suçluluların hukuk karşısında hesap vermesini, adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Katliamda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Srebrenitsa annelerinin ve tüm Boşnakların başı sağolsun."
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Kadın Kolları tarafından Srebrenitsa soykırımının 24. yılı nedeniyle basın açıklaması yapıldı.Kadın Kolları İl...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri Kadın Kolları tarafından Srebrenitsa soykırımının 24. yılı nedeniyle basın açıklaması yapıldı.

Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Ayşe Nur Silay, yaptığı açıklamada 24 yıl önce gerçekleşen katliamı kınadıklarını söyledi.

Silay, konuşmasında şunları kaydetti:

"AK Parti dünyanın herhangi bir yerinde yaşanan zulümden ve adaletsizlikten uluslararası kamuoyunun sorumlu olduğuna inanmış ve bu yüzden 'Herkes için adalet' ilkesini temel almıştır. Srebrenitsa'da yaşanan soykırımda gerçek suçluluların hukuk karşısında hesap vermesini, adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Katliamda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Srebrenitsa annelerinin ve tüm Boşnakların başı sağolsun."


Srebrenitsa Soykırımının 24. Yılı

Srebrenitsa Soykırımının 24. Yılı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.