pendik escort bayan
ak

"Sporcularımız Romanya'yı Sallayacak"

14.05.2019 - 19:28, Güncelleme: 14.05.2019 - 19:28
 

"Sporcularımız Romanya'yı Sallayacak"

- Yıldız Kız Boks Milli Takımı Antrenörü Ahmet Çınar:- "Yeni bir takımız ve yeni başarılara imza atmak istiyoruz"

ÇANKIRI (AA) - Yıldız Kız Boks Milli Takımı'nın 22 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde Romanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamındaki son etap kampı Çankırı'da sürüyor.Çankırı Milli Takımlar Kamp Merkezi Hamide Bıçkın Spor Salonu'ndaki kampa 13 sporcu katılıyor. Yıldız Kız Boks Milli Takım Antrenörü Ahmet Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampın bütün hızıyla devam ettiğini belirterek, "Son bir haftamız. Morallerimiz, keyifimiz yerinde. İnşallah Romanya'yı sporcularımız sallayacak. O enerjiyi kendilerinde görüyoruz. Yeni bir takımız ve yeni başarılara imza atmak istiyoruz." dedi.Milli sporcu Nilay Yaren Çam da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade ederek, "Antrenmanlar çok verimli geçiyor. İlk defa yurt dışına çıkacağım. Oradan şampiyon olarak döneceğim." diye konuştu.
- Yıldız Kız Boks Milli Takımı Antrenörü Ahmet Çınar:- "Yeni bir takımız ve yeni başarılara imza atmak istiyoruz"


ÇANKIRI (AA) - Yıldız Kız Boks Milli Takımı'nın 22 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde Romanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamındaki son etap kampı Çankırı'da sürüyor.

Çankırı Milli Takımlar Kamp Merkezi Hamide Bıçkın Spor Salonu'ndaki kampa 13 sporcu katılıyor.

Yıldız Kız Boks Milli Takım Antrenörü Ahmet Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampın bütün hızıyla devam ettiğini belirterek, "Son bir haftamız. Morallerimiz, keyifimiz yerinde. İnşallah Romanya'yı sporcularımız sallayacak. O enerjiyi kendilerinde görüyoruz. Yeni bir takımız ve yeni başarılara imza atmak istiyoruz." dedi.

Milli sporcu Nilay Yaren Çam da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini ifade ederek, "Antrenmanlar çok verimli geçiyor. İlk defa yurt dışına çıkacağım. Oradan şampiyon olarak döneceğim." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.