pendik escort bayan
ak

Spor Toto Türkiye Gençler Judo Şampiyonası

09.02.2019 - 16:23, Güncelleme: 09.02.2019 - 16:23
 

Spor Toto Türkiye Gençler Judo Şampiyonası

- Şampiyonada ikinci gün müsabakaları yapıldı

ANKARA (AA) - Spor Toto Türkiye Gençler Judo Şampiyonası, Ankara'da devam ediyor. Türkiye Judo Federasyonunun yeni hizmet binasında yer alan spor salonunda organize edilen şampiyonanın ikinci gününde, kadınlarda 52, 57 ve 63, erkeklerde ise 73 ve 81 kilolarda kürsüde yer alan isimler belirlendi. İl sıralamasında İstanbul bölgesi 4 altınla birinci, Kocaeli bölgesi 3 altın, 4 gümüş ve 3 bronzla ikinci, Ankara bölgesi ise 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalyayla üçüncü sırada yer aldı. Şampiyonanın 2. gününde sıkletlerinde dereceye giren sporcular şunlar:- Kadınlar 52 kilo: 1. Zeliha Cinci (Ankara), 2. Beyza Özdemir (Kocaeli), 3. Eda Karademir (Karaman), 3. Kader Divan (Bursa)57 kilo: 1. Hasret Bozkurt (İstanbul), 2. Özlem Yıldız (Iğdır), 3. Buket Mercan (Ankara), 3. Kübra Şenyayla (Bursa) 63 kilo: 1. Minel Akdeniz (İstanbul), 2. Habibe Afyonlu (Balıkesir), Nurdan Almalı (Sivas), 3. Fidan Ögel (Manisa) - Erkekler 73 kilo: 1. Yusuf Esirci (Düzce), 2. Niyazi Gökçen (Manisa), 3. Hasan Erkan (Rize), 3. Bayram Kandemir (Konya) 81 kilo: 1. Recep Çimen (İstanbul), 2. Burak Çuhadar (Ankara), 3. Abidin Karabulut (Manisa), 3. Ahmet Çiftçi (Konya)Şampiyona, yarın yapılacak müsabakalarla sona erecek.
- Şampiyonada ikinci gün müsabakaları yapıldı


ANKARA (AA) - Spor Toto Türkiye Gençler Judo Şampiyonası, Ankara'da devam ediyor.

Türkiye Judo Federasyonunun yeni hizmet binasında yer alan spor salonunda organize edilen şampiyonanın ikinci gününde, kadınlarda 52, 57 ve 63, erkeklerde ise 73 ve 81 kilolarda kürsüde yer alan isimler belirlendi.

İl sıralamasında İstanbul bölgesi 4 altınla birinci, Kocaeli bölgesi 3 altın, 4 gümüş ve 3 bronzla ikinci, Ankara bölgesi ise 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalyayla üçüncü sırada yer aldı.

Şampiyonanın 2. gününde sıkletlerinde dereceye giren sporcular şunlar:


- Kadınlar


52 kilo: 1. Zeliha Cinci (Ankara), 2. Beyza Özdemir (Kocaeli), 3. Eda Karademir (Karaman), 3. Kader Divan (Bursa)

57 kilo: 1. Hasret Bozkurt (İstanbul), 2. Özlem Yıldız (Iğdır), 3. Buket Mercan (Ankara), 3. Kübra Şenyayla (Bursa)

63 kilo: 1. Minel Akdeniz (İstanbul), 2. Habibe Afyonlu (Balıkesir), Nurdan Almalı (Sivas), 3. Fidan Ögel (Manisa)


- Erkekler


73 kilo: 1. Yusuf Esirci (Düzce), 2. Niyazi Gökçen (Manisa), 3. Hasan Erkan (Rize), 3. Bayram Kandemir (Konya)

81 kilo: 1. Recep Çimen (İstanbul), 2. Burak Çuhadar (Ankara), 3. Abidin Karabulut (Manisa), 3. Ahmet Çiftçi (Konya)

Şampiyona, yarın yapılacak müsabakalarla sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.