pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Spor Sivas" Projesi

19.04.2019 - 14:08, Güncelleme: 19.04.2019 - 14:08
 

"Spor Sivas" Projesi

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, "Spor Sivas" projesi kapsamında lise öğrencileri arasında voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvada Gölova Şehit Sümer...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, "Spor Sivas" projesi kapsamında lise öğrencileri arasında voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvada Gölova Şehit Sümer Deniz Anadolu Lisesi ve Akıncılar Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi kız ve erkek takımları karşılaştı. Akıncılar Spor Salonunda gerçekleşen maçlarda kızlarda Akıncılar takımı galip gelirken, erkeklerde Gölova takımı kazandı.Programda konuşan Akıncılar Kaymakam Vekili ve Gölova Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, bu tür müsabakaların öğrenciler arasında kaynaşmayı arttırdığını ifade etti.
SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, "Spor Sivas" projesi kapsamında lise öğrencileri arasında voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvada Gölova Şehit Sümer...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, "Spor Sivas" projesi kapsamında lise öğrencileri arasında voleybol turnuvası düzenlendi.

Turnuvada Gölova Şehit Sümer Deniz Anadolu Lisesi ve Akıncılar Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi kız ve erkek takımları karşılaştı.

Akıncılar Spor Salonunda gerçekleşen maçlarda kızlarda Akıncılar takımı galip gelirken, erkeklerde Gölova takımı kazandı.

Programda konuşan Akıncılar Kaymakam Vekili ve Gölova Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, bu tür müsabakaların öğrenciler arasında kaynaşmayı arttırdığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.