pendik escort bayan
ak

Spor Kulüplerinden Çocuk İstismarına Ortak Tepki

25.04.2019 - 12:08, Güncelleme: 25.04.2019 - 12:08
 

Spor Kulüplerinden Çocuk İstismarına Ortak Tepki

İSTANBUL (AA) - Spor kulüpleri, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayına yayımladıkları mesajlarla tepki gösterdi. Beşiktaş,...

İSTANBUL (AA) - Spor kulüpleri, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayına yayımladıkları mesajlarla tepki gösterdi. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir'in yanı sıra birçok Anadolu kulübü, sosyal medya hesaplarından, siyah arka plan üzerine beyaz olarak "Susmuyoruz" başlığı ve #ÇocukSusarSenSUSMA etiketiyle tepkilerini ortaya koydu. Kulüplerin sosyal medya hesaplarında, "Çocuklarımızın sesi olmak için biz susmuyoruz!", "Çocuklar için Susmayacağız!" mesajları da yer aldı.
İSTANBUL (AA) - Spor kulüpleri, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayına yayımladıkları mesajlarla tepki gösterdi. Beşiktaş,...


İSTANBUL (AA) - Spor kulüpleri, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayına yayımladıkları mesajlarla tepki gösterdi.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbul Başakşehir'in yanı sıra birçok Anadolu kulübü, sosyal medya hesaplarından, siyah arka plan üzerine beyaz olarak "Susmuyoruz" başlığı ve #ÇocukSusarSenSUSMA etiketiyle tepkilerini ortaya koydu.

Kulüplerin sosyal medya hesaplarında, "Çocuklarımızın sesi olmak için biz susmuyoruz!", "Çocuklar için Susmayacağız!" mesajları da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.