pendik escort bayan
ak

"Spor Aş Bizim Mahallede" Etkinlikleri

28.07.2017 - 12:28, Güncelleme: 28.07.2017 - 12:28
 

"Spor Aş Bizim Mahallede" Etkinlikleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ, bu ay başlattığı "Spor AŞ Bizim Mahallede" etkinliği kapsamında, mahalleleri spor ve oyun alanlarına...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ, bu ay başlattığı "Spor AŞ Bizim Mahallede" etkinliği kapsamında, mahalleleri spor ve oyun alanlarına dönüştürdü. Proje kapsamında 10 mahallede düzenlenen etkinliğe yaklaşık 30 bin kişi katıldı.Etkinlik kapsamında bugüne kadar İldem, Sümer, Boztepe-Sancaktepe, Talas-Bahçelievler, Ziya Gökalp, Esenyurt, Mimsin, Talas-Mevlana ve Altınoluk Mahallelerine gidilerek, mahalleler spor ve oyun alanları ile donatıldı.Şişme basketbol, tırmanma duvarı, penaltı şov, waterball, engelli parkurlar, balon futbolu ve okçuluk alanı gibi aktivitelerle sporu eğlenceyle birleştiren Spor AŞ. 10 ayrı mahallede 30 bin kişiye ulaşmayı başardı.Etkinliğin önümüzdeki günlerde de farklı mahallelerde devam edeceği bildirildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ, bu ay başlattığı "Spor AŞ Bizim Mahallede" etkinliği kapsamında, mahalleleri spor ve oyun alanlarına...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ, bu ay başlattığı "Spor AŞ Bizim Mahallede" etkinliği kapsamında, mahalleleri spor ve oyun alanlarına dönüştürdü.

Proje kapsamında 10 mahallede düzenlenen etkinliğe yaklaşık 30 bin kişi katıldı.

Etkinlik kapsamında bugüne kadar İldem, Sümer, Boztepe-Sancaktepe, Talas-Bahçelievler, Ziya Gökalp, Esenyurt, Mimsin, Talas-Mevlana ve Altınoluk Mahallelerine gidilerek, mahalleler spor ve oyun alanları ile donatıldı.

Şişme basketbol, tırmanma duvarı, penaltı şov, waterball, engelli parkurlar, balon futbolu ve okçuluk alanı gibi aktivitelerle sporu eğlenceyle birleştiren Spor AŞ. 10 ayrı mahallede 30 bin kişiye ulaşmayı başardı.

Etkinliğin önümüzdeki günlerde de farklı mahallelerde devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.