pendik escort bayan
ak

Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Hapis Cezası

26.06.2018 - 18:08, Güncelleme: 26.06.2018 - 18:08
 

Sosyal Medyadan Terör Propagandasına Hapis Cezası

Kayseri’de sosyal medya hesabından terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yapan sanık, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri’de sosyal medya hesabından PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yapan sanığa 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuksuz sanık Ahmet G. ile avukatı hazır bulundu. Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanığın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda PKK/KCK terör örgütünün cebir, şiddet ve tehdit içerin yöntemlerini meşru gösterdiği, övdüğü ve teşvik ettiği için "terör örgütü propagandası yapma" suçundan cezalandırılmasını istedi.Mahkeme heyeti tarafından son sözü sorulan Ahmet G. ise örgüt propagandası yapmadığını ve suçsuz olduğunu belirterek beraatini istedi.Sanığa "terör örgütü propagandası yapma" suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası veren mahkeme heyeti, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verdi.
Kayseri’de sosyal medya hesabından terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yapan sanık, 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri’de sosyal medya hesabından PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yapan sanığa 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuksuz sanık Ahmet G. ile avukatı hazır bulundu.

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanığın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda PKK/KCK terör örgütünün cebir, şiddet ve tehdit içerin yöntemlerini meşru gösterdiği, övdüğü ve teşvik ettiği için "terör örgütü propagandası yapma" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti tarafından son sözü sorulan Ahmet G. ise örgüt propagandası yapmadığını ve suçsuz olduğunu belirterek beraatini istedi.

Sanığa "terör örgütü propagandası yapma" suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezası veren mahkeme heyeti, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.