pendik escort bayan
ak

Sosyal Medyadan Terör Propagandası

15.08.2018 - 11:13, Güncelleme: 15.08.2018 - 11:13
 

Sosyal Medyadan Terör Propagandası

Kayseri'de terör örgütlerinin propagandasını yaptıkları suçlamasıyla iki şüpheli gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, sosyal medyadan terör örgütlerinin propagandasını yaptıkları iddia edilen iki zanlı yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, sosyal medya hesaplarından terör örgütleri DHKP-C, TİKKO ve TKP/ML'nin propagandasını yaptıkları tespit edilen üniversite öğrencisi S.Ö. ve mobilya işçisi A.A. eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı.Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi.
Kayseri'de terör örgütlerinin propagandasını yaptıkları suçlamasıyla iki şüpheli gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, sosyal medyadan terör örgütlerinin propagandasını yaptıkları iddia edilen iki zanlı yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, sosyal medya hesaplarından terör örgütleri DHKP-C, TİKKO ve TKP/ML'nin propagandasını yaptıkları tespit edilen üniversite öğrencisi S.Ö. ve mobilya işçisi A.A. eş zamanlı operasyonda gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.