pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sosyal Medyadan Terör Propagandası

17.11.2017 - 10:53, Güncelleme: 17.11.2017 - 10:53
 

Sosyal Medyadan Terör Propagandası

Kayseri'de terör örgütlerinin propagandasını yaptığı ve Cumhurbaşkanına hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu öne sürülen kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, sosyal medyadan terör örgütlerinin propagandasını yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla bir zanlı gözaltına alındı.Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sosyal medya hesaplarından terör örgütleri PKK/KCK, YPG/PYD, TKP/ML-TİKKO ile DHKP-C'nin propagandasını yaptığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu belirlenen T.A, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yakalandı.Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, adliyeye sevk edildi.
Kayseri'de terör örgütlerinin propagandasını yaptığı ve Cumhurbaşkanına hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu öne sürülen kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, sosyal medyadan terör örgütlerinin propagandasını yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla bir zanlı gözaltına alındı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sosyal medya hesaplarından terör örgütleri PKK/KCK, YPG/PYD, TKP/ML-TİKKO ile DHKP-C'nin propagandasını yaptığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu belirlenen T.A, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.