pendik escort bayan
ak

Sosyal Fayda Zirvesi, 29 Eylül'de İstanbul'da

Spor 22.09.2016 - 15:48, Güncelleme: 22.09.2016 - 15:48
 

Sosyal Fayda Zirvesi, 29 Eylül'de İstanbul'da

İSTANBUL (AA) - Dünyanın birçok ülkesinde aynı günlerde gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi'nin Türkiye organizasyonu, Birleşmiş Milletler Kalkınma...

İSTANBUL (AA) - Dünyanın birçok ülkesinde aynı günlerde gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi'nin Türkiye organizasyonu, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Türk Telekom ev sahipliğinde 29 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirilecek.Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, BM Haftası çerçevesinde New York'tan Nairobi'ye aynı dönemde 70'ten fazla ülkede düzenlenen Sosyal Fayda Zirvesi, küresel liderler, sivil toplum kuruluşları, spor ve sanat dünyasından ünlü isimler ile sivil toplum aktivistlerini bir araya getiriyor."2030 yılında nasıl bir dünyada yaşamak istiyorum?" sorusunun ele alınacağı zirvenin, bu yılki teması "Bugün bağlanalım. Yarını yaratalım" olarak belirlendi. Zirvenin İstanbul buluşmasında, daha iyi bir gelecek için dijital dünyanın fırsatlarından nasıl yararlanılabileceği tartışılacak.
İSTANBUL (AA) - Dünyanın birçok ülkesinde aynı günlerde gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi'nin Türkiye organizasyonu, Birleşmiş Milletler Kalkınma...

İSTANBUL (AA) - Dünyanın birçok ülkesinde aynı günlerde gerçekleştirilen Sosyal Fayda Zirvesi'nin Türkiye organizasyonu, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Türk Telekom ev sahipliğinde 29 Eylül'de İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, BM Haftası çerçevesinde New York'tan Nairobi'ye aynı dönemde 70'ten fazla ülkede düzenlenen Sosyal Fayda Zirvesi, küresel liderler, sivil toplum kuruluşları, spor ve sanat dünyasından ünlü isimler ile sivil toplum aktivistlerini bir araya getiriyor.

"2030 yılında nasıl bir dünyada yaşamak istiyorum?" sorusunun ele alınacağı zirvenin, bu yılki teması "Bugün bağlanalım. Yarını yaratalım" olarak belirlendi. Zirvenin İstanbul buluşmasında, daha iyi bir gelecek için dijital dünyanın fırsatlarından nasıl yararlanılabileceği tartışılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.