pendik escort bayan
ak

Sorgunlu Çocuk Ve Gençler Tatili Verimli Değerlendiriyor

04.07.2018 - 16:08, Güncelleme: 04.07.2018 - 16:08
 

Sorgunlu Çocuk Ve Gençler Tatili Verimli Değerlendiriyor

YOZGAT (AA) - Sorgun’da açılan Kur'an okuma, spor, İngilizce ve web tasarım kursları, çocuk ve gençlerin yaz tatilini verimli geçirmelerini sağlıyor....

YOZGAT (AA) - Sorgun’da açılan Kur'an okuma, spor, İngilizce ve web tasarım kursları, çocuk ve gençlerin yaz tatilini verimli geçirmelerini sağlıyor. Sorgun Belediyesi, Müftülük, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa hazırladığı bir proje ile Kur’an kursu öğrencileri bir yandan Kur’an öğrenirken, diğer yandan spor yapıyor.Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin yaz mevsimini en iyi ve en hayırlı şekilde değerlendirmeleri amacıyla kapalı spor salonunu öğrencilere açtıklarını belirtti.Belediye Başkanı Murat Gürbüz ile yapılan görüşme sonrası öğrenciler bir servis tahsis edildiğini ifade eden Tunçer, şunları kaydetti: "Müftülük ile yaptığımız protokol çerçevesinde Salih Paşa Kur’an Kursu’na devam eden öğrencilerimiz salı, çarşamba ve cuma günleri saat 12.30'dan 15.00’e kadar da salonumuzda futsal, voleybol ve basketbol oynayacaklar. Servis hizmeti belediyemize ait otobüsler tarafından karşılanacak. Ayrıca müdürlük olarak Salih Paşa Camisi altındaki salona minder ve masa tenisi koyduk. İsteyen öğrencilerimiz pazartesi ve perşembe günleri minder sporları yapıp, masa tenisi oynayabilecekler." - Gençler için İngilizce ve web tasarımı Sorgun Halk Eğitimi Merkezi ile Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) iş birliğiyle de gençlerin yaz dönemini boş geçirmemeleri için İngilizce Konuşma Kulübü ve Web Tasarımı kursu açıldı. SORGED Başkanı Halil Uğuz, dernek merkezinde açılan kursların, gençlerin hem kişisel gelişimlerine hem de profesyonel yaşamlarındaki liderlik, motivasyon, duyarlılık, değişime açıklık, ekip çalışması, yaratıcılık, organizasyon ve iletişim kurma becerilerini geliştirmeyi amaçladığını söyledi.Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle açtıkları kurslara katılmak isteyenlerin doğrudan derneğe ya da Halk Eğitimi Merkezine başvuruda bulunabileceklerini belirten Uğuz, şunları kaydetti: "Şu ana kadar İngilizce Konuşma Kulübü’ne 86, web tasarımı kursuna ise 40 gencimiz katılıyor. Konuşma kulübünde alışılmış klasik eğitim yöntemlerinin dışında bir sistemle gençler İngilizceyi eğlenerek öğreniyorlar. Gençler yaşayarak, yaparak ve bizzat dahil oldukları ortamlar ve programlarla dil öğreniyorlar."
YOZGAT (AA) - Sorgun’da açılan Kur'an okuma, spor, İngilizce ve web tasarım kursları, çocuk ve gençlerin yaz tatilini verimli geçirmelerini sağlıyor....

YOZGAT (AA) - Sorgun’da açılan Kur'an okuma, spor, İngilizce ve web tasarım kursları, çocuk ve gençlerin yaz tatilini verimli geçirmelerini sağlıyor.

Sorgun Belediyesi, Müftülük, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa hazırladığı bir proje ile Kur’an kursu öğrencileri bir yandan Kur’an öğrenirken, diğer yandan spor yapıyor.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Levent Tunçer AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin yaz mevsimini en iyi ve en hayırlı şekilde değerlendirmeleri amacıyla kapalı spor salonunu öğrencilere açtıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Murat Gürbüz ile yapılan görüşme sonrası öğrenciler bir servis tahsis edildiğini ifade eden Tunçer, şunları kaydetti:

"Müftülük ile yaptığımız protokol çerçevesinde Salih Paşa Kur’an Kursu’na devam eden öğrencilerimiz salı, çarşamba ve cuma günleri saat 12.30'dan 15.00’e kadar da salonumuzda futsal, voleybol ve basketbol oynayacaklar. Servis hizmeti belediyemize ait otobüsler tarafından karşılanacak. Ayrıca müdürlük olarak Salih Paşa Camisi altındaki salona minder ve masa tenisi koyduk. İsteyen öğrencilerimiz pazartesi ve perşembe günleri minder sporları yapıp, masa tenisi oynayabilecekler."

- Gençler için İngilizce ve web tasarımı

Sorgun Halk Eğitimi Merkezi ile Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) iş birliğiyle de gençlerin yaz dönemini boş geçirmemeleri için İngilizce Konuşma Kulübü ve Web Tasarımı kursu açıldı.

SORGED Başkanı Halil Uğuz, dernek merkezinde açılan kursların, gençlerin hem kişisel gelişimlerine hem de profesyonel yaşamlarındaki liderlik, motivasyon, duyarlılık, değişime açıklık, ekip çalışması, yaratıcılık, organizasyon ve iletişim kurma becerilerini geliştirmeyi amaçladığını söyledi.

Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle açtıkları kurslara katılmak isteyenlerin doğrudan derneğe ya da Halk Eğitimi Merkezine başvuruda bulunabileceklerini belirten Uğuz, şunları kaydetti:

"Şu ana kadar İngilizce Konuşma Kulübü’ne 86, web tasarımı kursuna ise 40 gencimiz katılıyor. Konuşma kulübünde alışılmış klasik eğitim yöntemlerinin dışında bir sistemle gençler İngilizceyi eğlenerek öğreniyorlar. Gençler yaşayarak, yaparak ve bizzat dahil oldukları ortamlar ve programlarla dil öğreniyorlar."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.