pendik escort bayan
ak

Sorgun'dan Kısa Kısa

05.07.2018 - 15:48, Güncelleme: 05.07.2018 - 15:48
 

Sorgun'dan Kısa Kısa

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü tarafından tarım kredi kooperatiflerinden kredi çeken çiftçilerin kredi borçlarının ertelenmesiyle...

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü tarafından tarım kredi kooperatiflerinden kredi çeken çiftçilerin kredi borçlarının ertelenmesiyle ilgili toplantı düzenlendi.İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda AA muhabirine açıklama yapan Tarım Kredi Kooperatifleri Kayseri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Yiğit, hükümetin daha önce açıkladığı proje ile uygulanmaya başlayacak olan borç ertelenmesiyle ilgili çiftçilerin bilgilendirildiğini belirtti.Yiğit toplantıda çiftçilerin mazot, gübre ve tohum desteği gibi konularda ki şikayetlerinin de dinlendiğini ve sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapılacağını ifade etti.Toplanıtya, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Yardımcısı İsmail Hakkı Bozbıyık, Krediler ve Sigorta Yönetmeni Abdullah Bahadır, Pazarlama Yönetmeni Bekir Arık, Sorgun Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İbrahim Köken ve çiftçiler katıldı.- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tercih danışmanlığı çadırı kurduSorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu yıl liseye kayıt yaptıracak öğrenciler için "Tercih Danışmanlığı Çadırı" kurdu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tercih Danışmanlığı Çadırı’nda, Özel Eğitim ve Rehberlik Şubesi öğretmenleri tarafından sabah 09.00 - 17.00 saatleri arasında öğrencilere danışmanlık hizmeti verildiğini söyledi. Liseye kayıt yaptıracak olan öğrenci ve velilerin 13 Temmuz akşamına kadar, Hükümet Binası yanına kurulan çadıra gelerek hizmet alabileceklerini vurgulayan Ekinci, "Bu yıl yapılan değişikliklerle liselere kayıt yaptıracak olan öğrencilerimizin ve velilerinin kafalarında bazı soru işaretleri oluştu. Bunları ortadan kaldırabilmek için böyle bir hizmet vermeyi uygun bulduk." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü tarafından tarım kredi kooperatiflerinden kredi çeken çiftçilerin kredi borçlarının ertelenmesiyle...

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü tarafından tarım kredi kooperatiflerinden kredi çeken çiftçilerin kredi borçlarının ertelenmesiyle ilgili toplantı düzenlendi.

İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda AA muhabirine açıklama yapan Tarım Kredi Kooperatifleri Kayseri Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Yiğit, hükümetin daha önce açıkladığı proje ile uygulanmaya başlayacak olan borç ertelenmesiyle ilgili çiftçilerin bilgilendirildiğini belirtti.

Yiğit toplantıda çiftçilerin mazot, gübre ve tohum desteği gibi konularda ki şikayetlerinin de dinlendiğini ve sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Toplanıtya, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü Yardımcısı İsmail Hakkı Bozbıyık, Krediler ve Sigorta Yönetmeni Abdullah Bahadır, Pazarlama Yönetmeni Bekir Arık, Sorgun Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İbrahim Köken ve çiftçiler katıldı.


- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tercih danışmanlığı çadırı kurdu

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu yıl liseye kayıt yaptıracak öğrenciler için "Tercih Danışmanlığı Çadırı" kurdu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tercih Danışmanlığı Çadırı’nda, Özel Eğitim ve Rehberlik Şubesi öğretmenleri tarafından sabah 09.00 - 17.00 saatleri arasında öğrencilere danışmanlık hizmeti verildiğini söyledi.

Liseye kayıt yaptıracak olan öğrenci ve velilerin 13 Temmuz akşamına kadar, Hükümet Binası yanına kurulan çadıra gelerek hizmet alabileceklerini vurgulayan Ekinci, "Bu yıl yapılan değişikliklerle liselere kayıt yaptıracak olan öğrencilerimizin ve velilerinin kafalarında bazı soru işaretleri oluştu. Bunları ortadan kaldırabilmek için böyle bir hizmet vermeyi uygun bulduk." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.