pendik escort bayan
ak

Sorgun'da Yollara Bakım Onarım Çalışması

21.01.2017 - 13:18, Güncelleme: 21.01.2017 - 13:18
 

Sorgun'da Yollara Bakım Onarım Çalışması

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe merkezinde kar ve buzlanma nedeniyle bozulan yolları bakıma aldı. Belediye Başkanı Ahmet Şimşek...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe merkezinde kar ve buzlanma nedeniyle bozulan yolları bakıma aldı. Belediye Başkanı Ahmet Şimşek gazetecilere yaptığı açıklamada, bir yandan ÇEDAŞ'ın elektrik kablolarını değiştirmesi, diğer yandan aşırı soğuk hava ve kar yağışından dolayı ilçe merkezindeki bazı yollarda bozulmalar meydana geldiğini belirtti.Kar yağışının sona ermesi ve havaların biraz ısınmasıyla birlikte belediye ekiplerinin çalışmaya başladığını ifade eden Şimşek, Atatürk Bulvarı, Murat Caddesi, Yunus Emre Caddesi ve diğer bölgelerde hızla onarım çalışmalarına başlandığını söyledi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe merkezinde kar ve buzlanma nedeniyle bozulan yolları bakıma aldı. Belediye Başkanı Ahmet Şimşek...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe merkezinde kar ve buzlanma nedeniyle bozulan yolları bakıma aldı.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek gazetecilere yaptığı açıklamada, bir yandan ÇEDAŞ'ın elektrik kablolarını değiştirmesi, diğer yandan aşırı soğuk hava ve kar yağışından dolayı ilçe merkezindeki bazı yollarda bozulmalar meydana geldiğini belirtti.

Kar yağışının sona ermesi ve havaların biraz ısınmasıyla birlikte belediye ekiplerinin çalışmaya başladığını ifade eden Şimşek, Atatürk Bulvarı, Murat Caddesi, Yunus Emre Caddesi ve diğer bölgelerde hızla onarım çalışmalarına başlandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.