pendik escort bayan
ak

Sorgun'da Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı

28.12.2018 - 11:08, Güncelleme: 28.12.2018 - 11:08
 

Sorgun'da Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı

YOZGAT (AA) – Sorgun’da Uyuşturucu Bağımlılığıyla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.Kaymakam Mustafa Altınpınar başkanlığında...

YOZGAT (AA) – Sorgun’da Uyuşturucu Bağımlılığıyla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.Kaymakam Mustafa Altınpınar başkanlığında İlçe Stadı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, bağımlılıkla nasıl ve hangi araçlarla mücadele edileceği konusu masaya yatırıldı.Toplantıda konuşan Altınpınar, son yıllarda giderek artan ve toplumun önemli bir yarası haline gelen madde bağımlılığının ancak mücadelede samimi olunması durumunda önlenebileceğini belirtti. Konuyla ilgili çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurgulayan Altınpınar, "Toplantımızda, emniyet ve jandarma bağımlılık risk haritası oluşturacaklar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz öğrencilerin okul dışı zamanlarını sportif faaliyetlerle geçirebilmesi için projeler hazırlayacak. Milli eğitim müdürlüğümüz risk bölgelerindeki eğitim kurumlarına güvenlik kameraları, bahçe duvarı, güvenlik görevlisi gibi ihtiyaçlarını tespit edip, bu eksikleri giderecek. Farkındalık yaratmak için veliler, öğrenciler bazında konferanslar ve eğitim çalışmaları düzenleyecek. Uyuşturucu madde kullanan çocukların velileri ile görüşülüp ivedilikle tedavi yoluna gidecek." dedi.
YOZGAT (AA) – Sorgun’da Uyuşturucu Bağımlılığıyla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.Kaymakam Mustafa Altınpınar başkanlığında...

YOZGAT (AA) – Sorgun’da Uyuşturucu Bağımlılığıyla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Kaymakam Mustafa Altınpınar başkanlığında İlçe Stadı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, bağımlılıkla nasıl ve hangi araçlarla mücadele edileceği konusu masaya yatırıldı.

Toplantıda konuşan Altınpınar, son yıllarda giderek artan ve toplumun önemli bir yarası haline gelen madde bağımlılığının ancak mücadelede samimi olunması durumunda önlenebileceğini belirtti.

Konuyla ilgili çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurgulayan Altınpınar, "Toplantımızda, emniyet ve jandarma bağımlılık risk haritası oluşturacaklar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz öğrencilerin okul dışı zamanlarını sportif faaliyetlerle geçirebilmesi için projeler hazırlayacak. Milli eğitim müdürlüğümüz risk bölgelerindeki eğitim kurumlarına güvenlik kameraları, bahçe duvarı, güvenlik görevlisi gibi ihtiyaçlarını tespit edip, bu eksikleri giderecek. Farkındalık yaratmak için veliler, öğrenciler bazında konferanslar ve eğitim çalışmaları düzenleyecek. Uyuşturucu madde kullanan çocukların velileri ile görüşülüp ivedilikle tedavi yoluna gidecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.