pendik escort bayan
ak

Sorgun'da Trafik Denetimi

22.09.2018 - 10:18, Güncelleme: 22.09.2018 - 10:18
 

Sorgun'da Trafik Denetimi

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede yapılan trafik uygulamasında çevreyi rahatsız eden, alkollü, ehliyetsiz ve plakasız araç...

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede yapılan trafik uygulamasında çevreyi rahatsız eden, alkollü, ehliyetsiz ve plakasız araç kullanan 11 kişiye trafik cezası yazdı.Jandarmanın Kerkenes ve Eymir yol ayrımlarında yaptığı denetimlerde alkollü araç kullanan iki kişiye 2 bin 200 lira ceza kesilirken, bu kişiler trafikten men edilerek İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.Ekipler, yapılan uygulamada ayrıca abartı egzoz ve gürültülü araç kullanan 3 kişi ile plaka ve ehliyetsiz araç kullanan 6 kişiye de trafik cezası kesti.Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, denetimlerin Kurban Bayramı öncesinde başladığını,15 gün daha aralıksız, sonra da belirli periyotlarla devam edeceğini söyledi.Yapılan uygulamayı halkın olumlu karşıladığını dile getiren Kaymakam Altınpınar, "Denetimlerde trafikte sprint atan, egzozlarını değiştirerek gürültü kirliliğine neden olan, alkollü araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren kişilere göz açtırılmayacak. Sadece otomobiller değil, motosikletler de sıkı kontrol altına alınacak." diye konuştu.Yapılan kontrollerde bazı sürücülerin ehliyeti olmadığı ve 18 yaşından küçük olduğunun saptandığını ve bu şahıslar hakkında da cezai işlem yapılarak araçlarının otoparka çekildiğini aktaran Altınpınar, şöyle konuştu:"Bunların dışında çok sayıda araca ceza işlem uygulandı. Yapılan uygulamayla trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan, sprint atan ve alkollü araç kullananların sayısı oldukça azaldı."
YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede yapılan trafik uygulamasında çevreyi rahatsız eden, alkollü, ehliyetsiz ve plakasız araç...

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede yapılan trafik uygulamasında çevreyi rahatsız eden, alkollü, ehliyetsiz ve plakasız araç kullanan 11 kişiye trafik cezası yazdı.

Jandarmanın Kerkenes ve Eymir yol ayrımlarında yaptığı denetimlerde alkollü araç kullanan iki kişiye 2 bin 200 lira ceza kesilirken, bu kişiler trafikten men edilerek İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Ekipler, yapılan uygulamada ayrıca abartı egzoz ve gürültülü araç kullanan 3 kişi ile plaka ve ehliyetsiz araç kullanan 6 kişiye de trafik cezası kesti.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, denetimlerin Kurban Bayramı öncesinde başladığını,15 gün daha aralıksız, sonra da belirli periyotlarla devam edeceğini söyledi.

Yapılan uygulamayı halkın olumlu karşıladığını dile getiren Kaymakam Altınpınar, "Denetimlerde trafikte sprint atan, egzozlarını değiştirerek gürültü kirliliğine neden olan, alkollü araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren kişilere göz açtırılmayacak. Sadece otomobiller değil, motosikletler de sıkı kontrol altına alınacak." diye konuştu.

Yapılan kontrollerde bazı sürücülerin ehliyeti olmadığı ve 18 yaşından küçük olduğunun saptandığını ve bu şahıslar hakkında da cezai işlem yapılarak araçlarının otoparka çekildiğini aktaran Altınpınar, şöyle konuştu:

"Bunların dışında çok sayıda araca ceza işlem uygulandı. Yapılan uygulamayla trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan, sprint atan ve alkollü araç kullananların sayısı oldukça azaldı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.