pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da Toplu Sözleşme Sevinci

23.01.2018 - 12:53, Güncelleme: 23.01.2018 - 12:53
 

Sorgun'da Toplu Sözleşme Sevinci

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanlığı ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.Sorgun Belediye yemekhanesinde düzenlenen imza...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanlığı ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.Sorgun Belediye yemekhanesinde düzenlenen imza töreni sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, belediye olarak bugün hiçbir personele borçlarının bulunmadığını belirtti.Belediye olarak çalışanlarına her zaman en yüksek zammı vermeyi dilediklerini ancak şartlar oranında en iyi zammı verdiklerini düşündüklerini dile getiren Şimşek, "İnşallah ileride daha fazlasını yapacağız. Asgari ücrette yapılan artışla 1 Ocak itibariyle zamlı maaşlar verildi. Bizde, şirket elemanlarının aldığı maaş bin 800 lirayı geçiyor. İnşallah giderek de artar. Belediyemizde çalışanların maaşları 2004 yılında 320 lira iken, bugün hamdolsun en düşük maaş bin 800 lira oldu." ifadelerini kullandı. Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız da yaptığı açıklamada, Sorgun Belediye Başkanlığı ile 10. dönem 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzaladıklarını ifade etti.İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile sosyal hakları ve maaşlarda, devlet memurlarına gelen zam oranının işçilerin yevmiyelerine de net olarak uygulanacağı bilgisini veren Zararsız şunları kaydetti:"Geçici çalışan işçilerimizin taban yevmiyeleri 71 lira olarak kabul edildi. Bunun üzerine devlet memurlarına gelen artış net olarak uygulanacak. Kadrolu işçilerimizin maaşlarına ise ilk altı ay için yüzde 11, geçici işçilerimizin maaşlarına ilk altı ay için yüzde 13 zam yapıldı. Öğrenim yardımı, bayram harçlığı, ölüm, evlenme, doğum, sünnet yardımı gibi sosyal haklara yüzde 10 ile yüzde 15 arasında zam yapıldı. Yapılan zamlarla birlikte işçilerimizin maaşlarına ilk altı ay için 450 lira ile 470 lira arasında net zam yapılmış oldu."
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanlığı ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.Sorgun Belediye yemekhanesinde düzenlenen imza...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediye Başkanlığı ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Sorgun Belediye yemekhanesinde düzenlenen imza töreni sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, belediye olarak bugün hiçbir personele borçlarının bulunmadığını belirtti.

Belediye olarak çalışanlarına her zaman en yüksek zammı vermeyi dilediklerini ancak şartlar oranında en iyi zammı verdiklerini düşündüklerini dile getiren Şimşek, "İnşallah ileride daha fazlasını yapacağız. Asgari ücrette yapılan artışla 1 Ocak itibariyle zamlı maaşlar verildi. Bizde, şirket elemanlarının aldığı maaş bin 800 lirayı geçiyor. İnşallah giderek de artar. Belediyemizde çalışanların maaşları 2004 yılında 320 lira iken, bugün hamdolsun en düşük maaş bin 800 lira oldu." ifadelerini kullandı.

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız da yaptığı açıklamada, Sorgun Belediye Başkanlığı ile 10. dönem 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzaladıklarını ifade etti.

İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile sosyal hakları ve maaşlarda, devlet memurlarına gelen zam oranının işçilerin yevmiyelerine de net olarak uygulanacağı bilgisini veren Zararsız şunları kaydetti:

"Geçici çalışan işçilerimizin taban yevmiyeleri 71 lira olarak kabul edildi. Bunun üzerine devlet memurlarına gelen artış net olarak uygulanacak. Kadrolu işçilerimizin maaşlarına ise ilk altı ay için yüzde 11, geçici işçilerimizin maaşlarına ilk altı ay için yüzde 13 zam yapıldı. Öğrenim yardımı, bayram harçlığı, ölüm, evlenme, doğum, sünnet yardımı gibi sosyal haklara yüzde 10 ile yüzde 15 arasında zam yapıldı. Yapılan zamlarla birlikte işçilerimizin maaşlarına ilk altı ay için 450 lira ile 470 lira arasında net zam yapılmış oldu."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.