pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun’da Sağanak Ve Dolu Hayatı Olumsuz Etkiledi

Siyaset 21.05.2018 - 16:18, Güncelleme: 21.05.2018 - 16:18
 

Sorgun’da Sağanak Ve Dolu Hayatı Olumsuz Etkiledi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dün etkili olan sağanak ve dolu 8 köyde ekili alanlara zarar verdi. İlçeye bağlı Dişli, Ağcın,Taşpınar,...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dün etkili olan sağanak ve dolu 8 köyde ekili alanlara zarar verdi. İlçeye bağlı Dişli, Ağcın,Taşpınar, İsafakılı, Külhüyük, Büyük Eynelli, Erkekli ve Garipler köylerinde etkili olan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Ağcın köyünde sel suları birçok ev ve ahıra zarar verirken, bazı araçları da sürükledi. Vatandaşlardan Yusuf Bulut, yağışın yaklaşık yarım saat sürdüğünü, köydeki bazı evlerin duvarlarının çöktüğünü, sel sularının yollardaki parkeleri söktüğünü söyledi. Sorgun Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Özel İdare, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Yozgat AFAD ekipleri zarara uğrayan köylerde hasar tespit çalışmalarına başladı.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dün etkili olan sağanak ve dolu 8 köyde ekili alanlara zarar verdi. İlçeye bağlı Dişli, Ağcın,Taşpınar,...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde dün etkili olan sağanak ve dolu 8 köyde ekili alanlara zarar verdi.

İlçeye bağlı Dişli, Ağcın,Taşpınar, İsafakılı, Külhüyük, Büyük Eynelli, Erkekli ve Garipler köylerinde etkili olan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Özellikle Ağcın köyünde sel suları birçok ev ve ahıra zarar verirken, bazı araçları da sürükledi.

Vatandaşlardan Yusuf Bulut, yağışın yaklaşık yarım saat sürdüğünü, köydeki bazı evlerin duvarlarının çöktüğünü, sel sularının yollardaki parkeleri söktüğünü söyledi.

Sorgun Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği, Özel İdare, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Yozgat AFAD ekipleri zarara uğrayan köylerde hasar tespit çalışmalarına başladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.