pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun’da Öğrenciler Yararına Kermes

23.04.2018 - 13:03, Güncelleme: 23.04.2018 - 13:03
 

Sorgun’da Öğrenciler Yararına Kermes

YOZGAT (AA) - Sorgun'da Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi tarafından dar gelirli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.Cumhuriyet Caddesi 37. Sokakta bir iş...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi tarafından dar gelirli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.Cumhuriyet Caddesi 37. Sokakta bir iş yerinde dualar eşliğinde açılışı yapılan kermes hafta sonuna kadar açık kalacak.Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi Başkanı Muammer Bulut, açılış sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla, kermes düzenlediklerini belirtti. Amaçlarının bölge insanına hizmet olduğunu ifade eden Bulut, "Semerkand, aydınlığa giden insanları mutluluğa ulaştıran, Allah'ın emirlerini yerine getirmek isteyen bir vakıf sistemidir. " dedi.Kermes açılışına Belediye Başkanı Şimşek'in yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vakıf üyeleri katıldı.
YOZGAT (AA) - Sorgun'da Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi tarafından dar gelirli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.Cumhuriyet Caddesi 37. Sokakta bir iş...

YOZGAT (AA) - Sorgun'da Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi tarafından dar gelirli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Cumhuriyet Caddesi 37. Sokakta bir iş yerinde dualar eşliğinde açılışı yapılan kermes hafta sonuna kadar açık kalacak.

Semerkand Vakfı Sorgun Şubesi Başkanı Muammer Bulut, açılış sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla, kermes düzenlediklerini belirtti.

Amaçlarının bölge insanına hizmet olduğunu ifade eden Bulut, "Semerkand, aydınlığa giden insanları mutluluğa ulaştıran, Allah'ın emirlerini yerine getirmek isteyen bir vakıf sistemidir. " dedi.

Kermes açılışına Belediye Başkanı Şimşek'in yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vakıf üyeleri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.