pendik escort bayan
ak

Sorgun'da Öğrenciler Yararına Kermes

03.04.2018 - 14:53, Güncelleme: 03.04.2018 - 14:53
 

Sorgun'da Öğrenciler Yararına Kermes

YOZGAT (AA) - Sorgun’da Yenidoğan Öğrenci Yurdu tarafından dar gelirli öğrenciler için kermes düzenlendi.Yurt Müdürü Kemal Doğan, AA muhabirine yaptığı...

YOZGAT (AA) - Sorgun’da Yenidoğan Öğrenci Yurdu tarafından dar gelirli öğrenciler için kermes düzenlendi.Yurt Müdürü Kemal Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir hafta süreyle açık kalacak kermesin gelirinin, yurtlarında ikamet eden dar gelirli öğrencilere harcanacağını belirtti.Mobilyadan, giyeceğe, yiyecekten ayakkabıya birçok ürünün sergilendiği kermesin bundan böyle her ilkbaharda yapılacağını ve geleneksel hale getirileceğini ifade eden Ünal, "Geçen perşembe günü PTT Caddesi'nde bir iş yerinde açtığımız kermesimiz, bu hafta perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecek. Şu ana kadar vatandaşlarımızın kermesimize gösterdiği ilgiden memnunuz. Emeği geçen velilerimize, öğretmenlerimize, esnafımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun’da Yenidoğan Öğrenci Yurdu tarafından dar gelirli öğrenciler için kermes düzenlendi.Yurt Müdürü Kemal Doğan, AA muhabirine yaptığı...

YOZGAT (AA) - Sorgun’da Yenidoğan Öğrenci Yurdu tarafından dar gelirli öğrenciler için kermes düzenlendi.

Yurt Müdürü Kemal Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir hafta süreyle açık kalacak kermesin gelirinin, yurtlarında ikamet eden dar gelirli öğrencilere harcanacağını belirtti.

Mobilyadan, giyeceğe, yiyecekten ayakkabıya birçok ürünün sergilendiği kermesin bundan böyle her ilkbaharda yapılacağını ve geleneksel hale getirileceğini ifade eden Ünal, "Geçen perşembe günü PTT Caddesi'nde bir iş yerinde açtığımız kermesimiz, bu hafta perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecek. Şu ana kadar vatandaşlarımızın kermesimize gösterdiği ilgiden memnunuz. Emeği geçen velilerimize, öğretmenlerimize, esnafımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.