pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da Kız Öğrenci Yurdu Hizmete Girdi

10.02.2018 - 15:08, Güncelleme: 10.02.2018 - 15:08
 

Sorgun'da Kız Öğrenci Yurdu Hizmete Girdi

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde devlet tarafından yaptırılan Anadolu İmam Kız Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu tamamlanarak hizmete girdi.Sorgun İlçe...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde devlet tarafından yaptırılan Anadolu İmam Kız Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu tamamlanarak hizmete girdi.Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hizmete giren kız öğrenci yurdunun büyük bir eksikliği gidereceğini ve önümüzdeki yıllarda Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ne daha çok öğrenci kaydedebileceklerini belirtti.Milli Eğitim Müdürü Ekinci, özellikle ilçe dışından bu okula gelmek isteyen öğrencilerin yurt sıkıntısı yüzünden başka yerleri tercih ettiklerini dile getirerek, "İlçemiz Güzelyurt Mahallesi'nde yaptırılan 200 kişilik kız öğrenci yurdu yatakhaneleri, yemekhanesi ve diğer birimleriyle oldukça modern bir yurt oldu. Ben öğrencilerimizin bu yurtta ev rahatlığında kalacaklarını söylemekten mutluluk duyuyorum. Tabii ki böyle rahat bir ortamda kalan öğrencilerin, başarı seviyesi de yüksek olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize, ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde devlet tarafından yaptırılan Anadolu İmam Kız Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu tamamlanarak hizmete girdi.Sorgun İlçe...

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesinde devlet tarafından yaptırılan Anadolu İmam Kız Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu tamamlanarak hizmete girdi.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hizmete giren kız öğrenci yurdunun büyük bir eksikliği gidereceğini ve önümüzdeki yıllarda Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ne daha çok öğrenci kaydedebileceklerini belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Ekinci, özellikle ilçe dışından bu okula gelmek isteyen öğrencilerin yurt sıkıntısı yüzünden başka yerleri tercih ettiklerini dile getirerek, "İlçemiz Güzelyurt Mahallesi'nde yaptırılan 200 kişilik kız öğrenci yurdu yatakhaneleri, yemekhanesi ve diğer birimleriyle oldukça modern bir yurt oldu. Ben öğrencilerimizin bu yurtta ev rahatlığında kalacaklarını söylemekten mutluluk duyuyorum. Tabii ki böyle rahat bir ortamda kalan öğrencilerin, başarı seviyesi de yüksek olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize, ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.