pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun’da Kapalı Köy Yolu Kalmadı

Siyaset 27.12.2018 - 12:48, Güncelleme: 27.12.2018 - 12:48
 

Sorgun’da Kapalı Köy Yolu Kalmadı

YOZGAT (AA) – Yozgat'ın Sorgun ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 30 köy yolunun tamamı ulaşıma açıldı.Sorgun İlçe Özel İdare...

YOZGAT (AA) – Yozgat'ın Sorgun ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 30 köy yolunun tamamı ulaşıma açıldı.Sorgun İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Özdemir, dün sabahın erken saatlerinden itibaren kapanan köy yollarının açılması için çalışma başlattıklarını ve gece saatlerine doğru kapalı yolların tamamının ilçeye bağlantısının sağlandığını belirtti.Özdemir, 6 araç ve 12 kişilik bir ekiple karla mücadele çalışması yaptıklarını ifade ederek, "Özellikle Ayvalık, Karlık, Keser, Çeçen gibi yüksek yerlerde kar kalınlığı 25-30 santimetreyi bulmuştu. Yüksek yerlerdeki köylerimizin öncelikle ana yolları açıldı. Bugün de bu köylerimizin köy içlerinde karla mücadelemizi yürütüyoruz. Akşam saatlerinde 74 köyümüzde yaşam normale dönecektir." dedi.
YOZGAT (AA) – Yozgat'ın Sorgun ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 30 köy yolunun tamamı ulaşıma açıldı.Sorgun İlçe Özel İdare...

YOZGAT (AA) – Yozgat'ın Sorgun ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 30 köy yolunun tamamı ulaşıma açıldı.

Sorgun İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Özdemir, dün sabahın erken saatlerinden itibaren kapanan köy yollarının açılması için çalışma başlattıklarını ve gece saatlerine doğru kapalı yolların tamamının ilçeye bağlantısının sağlandığını belirtti.

Özdemir, 6 araç ve 12 kişilik bir ekiple karla mücadele çalışması yaptıklarını ifade ederek, "Özellikle Ayvalık, Karlık, Keser, Çeçen gibi yüksek yerlerde kar kalınlığı 25-30 santimetreyi bulmuştu. Yüksek yerlerdeki köylerimizin öncelikle ana yolları açıldı. Bugün de bu köylerimizin köy içlerinde karla mücadelemizi yürütüyoruz. Akşam saatlerinde 74 köyümüzde yaşam normale dönecektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.