pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun'da Huzurevi Yapımı İçin İhaleye Çıkılacak

17.01.2018 - 13:48, Güncelleme: 17.01.2018 - 13:48
 

Sorgun'da Huzurevi Yapımı İçin İhaleye Çıkılacak

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun’da yaptırılacak huzurevi ihalesinin 24 Ocak'ta yapılacağını bildirdi. Altınpınar, yaptığı...

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun’da yaptırılacak huzurevi ihalesinin 24 Ocak'ta yapılacağını bildirdi. Altınpınar, yaptığı açıklamada, huzurevinin ilçenin önemli ihtiyaçları arasında yer aldığını belirtti. Bu eksikliğin giderilmesi için çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Altınpınar, şunları kaydetti: "Yenidoğan Mahallesi'nde Yozgat İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından yaptırılacak huzurevinde, ihale aşamasına geldi. 80 yatak kapasiteli huzurevi için bu ayın 24’ünde ihaleye çıkılacak. Yüklenici firmaya 20 gün içinde de yer teslimi yapılarak inşaatına başlanacak ve huzurevi inşaatı yaklaşık 2 yılda tamamlanacak."
YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun’da yaptırılacak huzurevi ihalesinin 24 Ocak'ta yapılacağını bildirdi. Altınpınar, yaptığı...

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun’da yaptırılacak huzurevi ihalesinin 24 Ocak'ta yapılacağını bildirdi.

Altınpınar, yaptığı açıklamada, huzurevinin ilçenin önemli ihtiyaçları arasında yer aldığını belirtti.

Bu eksikliğin giderilmesi için çalışmalarda sona gelindiğini ifade eden Altınpınar, şunları kaydetti:

"Yenidoğan Mahallesi'nde Yozgat İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından yaptırılacak huzurevinde, ihale aşamasına geldi. 80 yatak kapasiteli huzurevi için bu ayın 24’ünde ihaleye çıkılacak. Yüklenici firmaya 20 gün içinde de yer teslimi yapılarak inşaatına başlanacak ve huzurevi inşaatı yaklaşık 2 yılda tamamlanacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.