pendik escort bayan
ak

Sorgun'da Başarılı Polisler Ödüllendirildi

13.02.2019 - 09:33, Güncelleme: 13.02.2019 - 09:33
 

Sorgun'da Başarılı Polisler Ödüllendirildi

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, görevlerinde başarılı olan 10 polis memuruna başarı belgesi verdi.Kaymakamlık Makamında düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, görevlerinde başarılı olan 10 polis memuruna başarı belgesi verdi.Kaymakamlık Makamında düzenlenen belge töreni sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Altınpınar, polislerin uyuşturucuyla verdikleri etkin mücadeleyi takdirle karşıladıklarını söyledi. Gençliğin en büyük düşmanı madde bağımlılığı ile toplum olarak mücadelenin şart olduğunu, asıl mücadelenin ise uyuşturucu baronlarıyla yapılması gerektiğini anlatan Altınpınar, "İlçemiz genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı, ticareti ve kullanımına yönelik çalışmalarda etkin mücadele eden, başta emniyet müdürü, amirleri ve polis memuru arkadaşımızı bu çalışmalarından dolayı kutluyorum." dedi. Altınpınar, başarılı 10 polis memuruna başarı belgelerini verdi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, görevlerinde başarılı olan 10 polis memuruna başarı belgesi verdi.Kaymakamlık Makamında düzenlenen...

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, görevlerinde başarılı olan 10 polis memuruna başarı belgesi verdi.

Kaymakamlık Makamında düzenlenen belge töreni sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Altınpınar, polislerin uyuşturucuyla verdikleri etkin mücadeleyi takdirle karşıladıklarını söyledi.

Gençliğin en büyük düşmanı madde bağımlılığı ile toplum olarak mücadelenin şart olduğunu, asıl mücadelenin ise uyuşturucu baronlarıyla yapılması gerektiğini anlatan Altınpınar, "İlçemiz genelinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı, ticareti ve kullanımına yönelik çalışmalarda etkin mücadele eden, başta emniyet müdürü, amirleri ve polis memuru arkadaşımızı bu çalışmalarından dolayı kutluyorum." dedi.

Altınpınar, başarılı 10 polis memuruna başarı belgelerini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.