pendik escort bayan
ak

Sorgun'da Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Toplandı

25.01.2019 - 15:53, Güncelleme: 25.01.2019 - 15:53
 

Sorgun'da Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Toplandı

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu, Kaymakam Mustafa Altınpınar başkanlığında toplandı.Sorgun İlçe Stadı Toplantı...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu, Kaymakam Mustafa Altınpınar başkanlığında toplandı.Sorgun İlçe Stadı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, bağımlılıkla nasıl ve hangi araçlarla mücadele edileceği konusu görüşüldü.Kaymakam Altınpınar, toplumdaki hiçbir ferdin bu olumsuz alışkanlıklara bulaşmasını ve zarar görmesini istemediklerini söyledi. Son yıllarda giderek artan ve toplumun önemli bir yarası haline gelen madde bağımlılığı ile gerçek anlamda mücadelenin şart olduğunu ifade eden Altınpınar, "Madde bağımlılığı ile mücadelede sayılara takılmak anlamsızdır. Gerçek anlamda bağımlı ve tedaviye ihtiyacı olanların saptanıp, ona göre mücadele edilmesi gerekir. Her bireyin çocukluk çağlarında spor, müzik ve sosyal etkinliklere yönlendirerek, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması çok önemli." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu, Kaymakam Mustafa Altınpınar başkanlığında toplandı.Sorgun İlçe Stadı Toplantı...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu, Kaymakam Mustafa Altınpınar başkanlığında toplandı.

Sorgun İlçe Stadı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, bağımlılıkla nasıl ve hangi araçlarla mücadele edileceği konusu görüşüldü.

Kaymakam Altınpınar, toplumdaki hiçbir ferdin bu olumsuz alışkanlıklara bulaşmasını ve zarar görmesini istemediklerini söyledi.

Son yıllarda giderek artan ve toplumun önemli bir yarası haline gelen madde bağımlılığı ile gerçek anlamda mücadelenin şart olduğunu ifade eden Altınpınar, "Madde bağımlılığı ile mücadelede sayılara takılmak anlamsızdır. Gerçek anlamda bağımlı ve tedaviye ihtiyacı olanların saptanıp, ona göre mücadele edilmesi gerekir. Her bireyin çocukluk çağlarında spor, müzik ve sosyal etkinliklere yönlendirerek, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması çok önemli." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.