pendik escort bayan
ak

Sorgun Stadyumu Tamamlanıyor

07.04.2017 - 18:23, Güncelleme: 07.04.2017 - 18:23
 

Sorgun Stadyumu Tamamlanıyor

YOZGAT (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 2014 yılında yapımına başlanılan Sorgun ilçe stadyumunun inşaatında sona gelindi. Sorgun İlçe...

YOZGAT (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 2014 yılında yapımına başlanılan Sorgun ilçe stadyumunun inşaatında sona gelindi. Sorgun İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Levent Tuncer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stat inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve mayıs ayı sonlarına doğru stadın hizmete hazır olacağını söyledi.Tuncer, inşaatı süren 5 bin seyirci kapasiteli stadyumun hizmete açılmasıyla birlikte ilçede sporun da gelişmesine katkı sağlayacağını ifade etti. Stat inşaatını yapan yüklenici firmanın şantiye şefi İlyas Danacı da, şartnamede inşaat süresinin aralıkta sonu olmasına karşın, mayısta teslim etmeyi planladıklarını belirterek, "Şu anda tribün altlarındaki soyunma odaları, yönetim odaları, lavabo, duşlar ve koridorların tüm işleri bitti. İkinci kat boyaları yapılacak. Her iki kale arkasına yapılan tel örgülerin profillerini bağlama işleri yapılıyor. Nisan ayı sonuna doğru koltuklar gelecek ve yerleştirilecek. Kalan işlerin tamamlanmasının ardından mayıs ayı sonunda stadyum hizmete hazır hale gelerek teslim edilecektir." dedi.
YOZGAT (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 2014 yılında yapımına başlanılan Sorgun ilçe stadyumunun inşaatında sona gelindi. Sorgun İlçe...

YOZGAT (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 2014 yılında yapımına başlanılan Sorgun ilçe stadyumunun inşaatında sona gelindi.

Sorgun İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Levent Tuncer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stat inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve mayıs ayı sonlarına doğru stadın hizmete hazır olacağını söyledi.

Tuncer, inşaatı süren 5 bin seyirci kapasiteli stadyumun hizmete açılmasıyla birlikte ilçede sporun da gelişmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

Stat inşaatını yapan yüklenici firmanın şantiye şefi İlyas Danacı da, şartnamede inşaat süresinin aralıkta sonu olmasına karşın, mayısta teslim etmeyi planladıklarını belirterek, "Şu anda tribün altlarındaki soyunma odaları, yönetim odaları, lavabo, duşlar ve koridorların tüm işleri bitti.

İkinci kat boyaları yapılacak. Her iki kale arkasına yapılan tel örgülerin profillerini bağlama işleri yapılıyor. Nisan ayı sonuna doğru koltuklar gelecek ve yerleştirilecek. Kalan işlerin tamamlanmasının ardından mayıs ayı sonunda stadyum hizmete hazır hale gelerek teslim edilecektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.