pendik escort bayan
ak

Sorgun Gençlik Merkezi Gönüllüleri Köy Okulunu Ziyaret Etti

23.02.2019 - 12:23, Güncelleme: 23.02.2019 - 12:23
 

Sorgun Gençlik Merkezi Gönüllüleri Köy Okulunu Ziyaret Etti

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Merkezi yöneticileri ve bir grup gönüllü genç, Karalık köyü ilk ve ortaokul öğrencilerini ziyaret etti.Sorgun Gençlik...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Merkezi yöneticileri ve bir grup gönüllü genç, Karalık köyü ilk ve ortaokul öğrencilerini ziyaret etti.Sorgun Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Enver Taşkın, "Merkezim her yerde" projesi kapsamında ilçenin en uzak köy okuluna gittiklerini söyledi. Taşkın, 10 kişilik gönüllü gençlerden oluşan grubun öğrencilere kalem hediye ettiğini ifade ederek, "Etkinlikte öğrencilerle okul bahçesinde halat çekme, sandalye kapma yarışmaları yaptık. Gitar eşliğinde söylediğimiz şarkılarla güzel bir gün geçirdik. Gençlik merkezi olarak bu tür etkinliklerimizi önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Merkezi yöneticileri ve bir grup gönüllü genç, Karalık köyü ilk ve ortaokul öğrencilerini ziyaret etti.Sorgun Gençlik...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gençlik Merkezi yöneticileri ve bir grup gönüllü genç, Karalık köyü ilk ve ortaokul öğrencilerini ziyaret etti.

Sorgun Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Enver Taşkın, "Merkezim her yerde" projesi kapsamında ilçenin en uzak köy okuluna gittiklerini söyledi.

Taşkın, 10 kişilik gönüllü gençlerden oluşan grubun öğrencilere kalem hediye ettiğini ifade ederek, "Etkinlikte öğrencilerle okul bahçesinde halat çekme, sandalye kapma yarışmaları yaptık. Gitar eşliğinde söylediğimiz şarkılarla güzel bir gün geçirdik. Gençlik merkezi olarak bu tür etkinliklerimizi önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.