pendik escort bayan
ak

Sorgun Belediyespor’da Transfer Çalışmaları

04.01.2019 - 13:53, Güncelleme: 04.01.2019 - 13:53
 

Sorgun Belediyespor’da Transfer Çalışmaları

YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Sorgun Belediyespor voleybol takımı kadrosuna pasör Sercan Abanoz’u dahil etti.Sorgun Belediyespor...

YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Sorgun Belediyespor voleybol takımı kadrosuna pasör Sercan Abanoz’u dahil etti.Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Hikmet Vural, ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmek istediklerini ve bu bağlamda transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.Pasör Hüseyin Toy'un takımdan ayrılmasının ardından bir pasöre ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Vural, "Hocamız Mehmet Şahin’in raporu doğrultusunda Sercan Abanoz ile lig sonuna kadar anlaştık ve sözleşme imzaladık. 1986 doğumlu 2.02 metre boyundaki Sercan'ın takımımıza büyük katkı sağlayacağına eminim." dedi. Vural, takımın eksik bulunan bölgelerine takviye yapılması için çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Sorgun Belediyespor voleybol takımı kadrosuna pasör Sercan Abanoz’u dahil etti.Sorgun Belediyespor...

YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Sorgun Belediyespor voleybol takımı kadrosuna pasör Sercan Abanoz’u dahil etti.

Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Hikmet Vural, ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmek istediklerini ve bu bağlamda transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Pasör Hüseyin Toy'un takımdan ayrılmasının ardından bir pasöre ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Vural, "Hocamız Mehmet Şahin’in raporu doğrultusunda Sercan Abanoz ile lig sonuna kadar anlaştık ve sözleşme imzaladık. 1986 doğumlu 2.02 metre boyundaki Sercan'ın takımımıza büyük katkı sağlayacağına eminim." dedi.

Vural, takımın eksik bulunan bölgelerine takviye yapılması için çalışmaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.