pendik escort bayan
ak

Sorgun Belediyespor'da Transfer

31.01.2019 - 13:13, Güncelleme: 31.01.2019 - 13:13
 

Sorgun Belediyespor'da Transfer

YOZGAT (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor, Brezilya milli takımı pasör çaprazlarından Renan Zanatta Buiatti’yi transfer...

YOZGAT (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor, Brezilya milli takımı pasör çaprazlarından Renan Zanatta Buiatti’yi transfer etti.İtalya Ligi ve Kupası’nda bir sezonda toplam 985 sayı, 849 atak, 84 blok ve 52 servis üreten, İtalya ekibi Castellana Grotte takımının formasını giyen 2,17 boyundaki 1990 doğumlu Renan Zanatta Buiatti, Sorgun Belediyespor'a transfer oldu.Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Hikmet Vural AA muhabirine, transferde büyük bir başarıya imza attıklarını, dünyaca ünlü voleybolcuyu takıma kazandırdıklarını belirtti.Efeler Ligi takımlarının kadrosunda görmek istediği Brezilyalı Buiatti'yi transfer ettiklerini belirten Vural, "Ara transfer döneminde çok önemli transferler yaptık. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Hatay Büyükşehir Belediyespor maçında hocamızın yer vermesi durumunda bu oyuncular forma giyebilecek. Öncelikli hedefimiz Hatay maçı, ardından play-off'ta mücadele etmek." dedi.
YOZGAT (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor, Brezilya milli takımı pasör çaprazlarından Renan Zanatta Buiatti’yi transfer...

YOZGAT (AA) - Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor, Brezilya milli takımı pasör çaprazlarından Renan Zanatta Buiatti’yi transfer etti.

İtalya Ligi ve Kupası’nda bir sezonda toplam 985 sayı, 849 atak, 84 blok ve 52 servis üreten, İtalya ekibi Castellana Grotte takımının formasını giyen 2,17 boyundaki 1990 doğumlu Renan Zanatta Buiatti, Sorgun Belediyespor'a transfer oldu.

Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Hikmet Vural AA muhabirine, transferde büyük bir başarıya imza attıklarını, dünyaca ünlü voleybolcuyu takıma kazandırdıklarını belirtti.

Efeler Ligi takımlarının kadrosunda görmek istediği Brezilyalı Buiatti'yi transfer ettiklerini belirten Vural, "Ara transfer döneminde çok önemli transferler yaptık. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Hatay Büyükşehir Belediyespor maçında hocamızın yer vermesi durumunda bu oyuncular forma giyebilecek. Öncelikli hedefimiz Hatay maçı, ardından play-off'ta mücadele etmek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.