pendik escort bayan
ak

Sorgun Belediyespor’da Transfer

30.01.2019 - 13:58, Güncelleme: 30.01.2019 - 13:58
 

Sorgun Belediyespor’da Transfer

YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Sorgun Belediyespor, Küba Milli takımının smaçörü Abrahan Alfonso Gavilan’ı transfer etti. Sorgun...

YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Sorgun Belediyespor, Küba Milli takımının smaçörü Abrahan Alfonso Gavilan’ı transfer etti. Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Hikmet Vural, 1995 doğumlu Abrahan’ın, son olarak ülkesinin La Habana spor kulübünde oynadığını ve oradan transfer edildiğini söyledi. Küba milli takımında başarılı grafik çizen Abrahan’ın Sorgun Belediyespor'a çok büyük katkıları olacağını vurgulayan Vural, "Biz sezon öncesi hedefimizi Efeler Ligi olarak belirledik. Buna göre çalışma yaptık. Ancak bazı transferlerimizden istediğimiz sonuçları alamayınca takım kadrosunda önemli değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Devre arasında 5 oyuncu ile yollarımızı ayırırken yerine bir o kadar da transfer yapmaya çalıştık. Şu anda Sercan, Yusuf, Çağlar ve Abrahan’ı kadromuza kattık." dedi.Vural, bir oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğünü, kısa sürede sonuçlanacağını sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Sorgun Belediyespor, Küba Milli takımının smaçörü Abrahan Alfonso Gavilan’ı transfer etti. Sorgun...

YOZGAT (AA) - Türkiye Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Sorgun Belediyespor, Küba Milli takımının smaçörü Abrahan Alfonso Gavilan’ı transfer etti.

Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Hikmet Vural, 1995 doğumlu Abrahan’ın, son olarak ülkesinin La Habana spor kulübünde oynadığını ve oradan transfer edildiğini söyledi.

Küba milli takımında başarılı grafik çizen Abrahan’ın Sorgun Belediyespor'a çok büyük katkıları olacağını vurgulayan Vural, "Biz sezon öncesi hedefimizi Efeler Ligi olarak belirledik. Buna göre çalışma yaptık. Ancak bazı transferlerimizden istediğimiz sonuçları alamayınca takım kadrosunda önemli değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Devre arasında 5 oyuncu ile yollarımızı ayırırken yerine bir o kadar da transfer yapmaya çalıştık. Şu anda Sercan, Yusuf, Çağlar ve Abrahan’ı kadromuza kattık." dedi.

Vural, bir oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğünü, kısa sürede sonuçlanacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.