pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun Belediyespor Voleybol Takımında Galibiyet Sevinci

10.12.2018 - 16:33, Güncelleme: 10.12.2018 - 16:33
 

Sorgun Belediyespor Voleybol Takımında Galibiyet Sevinci

YOZGAT (AA) - Voleybol 1. Lig Erkekler B Grubu'nda mücadele eden Sorgun Belediyespor, Şanlıurfa deplasmanında Haliliye Belediyespor karşında 3 puan kazanmanın...

YOZGAT (AA) - Voleybol 1. Lig Erkekler B Grubu'nda mücadele eden Sorgun Belediyespor, Şanlıurfa deplasmanında Haliliye Belediyespor karşında 3 puan kazanmanın sevincini yaşadı. Sorgun Belediyespor Antrenörü Fikri Ağan, yaptığı açıklamada, hafta sonu Şanlıurfa deplasmanında karşılaştıkları Haliliye Belediyespor karşısından 3-1'lik galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Grupta performanslarını aynı şekilde sürdürmeleri halinde play-off hedeflerine ulaşacaklarına inandığını dile getiren Ağan, şunları kaydetti: "Şanlıurfa deplasmanı bizim için oldukça zor bir deplasmandı. Rakibimiz de bizim gibi play-off hedefleyen bir takımdı. Bu maçı kaybeden play-off yolunda önemli bir yara alacaktı ancak biz maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımı kutluyorum."
YOZGAT (AA) - Voleybol 1. Lig Erkekler B Grubu'nda mücadele eden Sorgun Belediyespor, Şanlıurfa deplasmanında Haliliye Belediyespor karşında 3 puan kazanmanın...

YOZGAT (AA) - Voleybol 1. Lig Erkekler B Grubu'nda mücadele eden Sorgun Belediyespor, Şanlıurfa deplasmanında Haliliye Belediyespor karşında 3 puan kazanmanın sevincini yaşadı.

Sorgun Belediyespor Antrenörü Fikri Ağan, yaptığı açıklamada, hafta sonu Şanlıurfa deplasmanında karşılaştıkları Haliliye Belediyespor karşısından 3-1'lik galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Grupta performanslarını aynı şekilde sürdürmeleri halinde play-off hedeflerine ulaşacaklarına inandığını dile getiren Ağan, şunları kaydetti:

"Şanlıurfa deplasmanı bizim için oldukça zor bir deplasmandı. Rakibimiz de bizim gibi play-off hedefleyen bir takımdı. Bu maçı kaybeden play-off yolunda önemli bir yara alacaktı ancak biz maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.