pendik escort bayan
ak

Sorgun Belediyespor Rakiplerinin Sahadan Çekilmesinden Şikayetçi

11.12.2017 - 09:33, Güncelleme: 11.12.2017 - 09:33
 

Sorgun Belediyespor Rakiplerinin Sahadan Çekilmesinden Şikayetçi

YOZGAT (AA) - Yozgat Birinci Amatör Küme futbol takımlarından Sorgun Belediyespor, sahasında oynadığı maçlarda rakiplerinin sahadan çekilmesinden şikayetçi.Sorgun...

YOZGAT (AA) - Yozgat Birinci Amatör Küme futbol takımlarından Sorgun Belediyespor, sahasında oynadığı maçlarda rakiplerinin sahadan çekilmesinden şikayetçi.Sorgun Belediyespor Antrenörü Mustafa Arslan, kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmalarda rakiplerin maçın ilk yarısında yada ikinci yarısında sahadan çekildiğini söyledi.Stadyum inşaatından dolayı yaklaşık 4 sezondur tüm maçlarını deplasmanda oynadıklarını ifade eden Arslan, "Bu sene kasım ayında stadımız tamamlandı. Bundan böyle maçlarımızı kendi evimizde oynayacağımızı düşünürken, daha ilk maçımızda ligin güçlü ekiplerinden ve şampiyonluk mücadelesi veren Yerköy Köselispor, maçın ikinci yarısının başlarında durum 3-0 olunca sahadan çekildi. Daha sonraki haftalarda oynadığımız Boğazlıyan Sağlıkspor maçın 9. dakikasında durum 3-0 olunca onlar da sahadan çekildi. Bu hafta Çayıralan Esnafspor da maçın 15. dakikasında durum 5-0 olunca onlarda sahadan çekildi." diye konuştu.Taraftarın maç izlemek istediğini, oyuncularına da maç başı ödeme yaptıklarını anlatan Arslan, şunları kaydetti:"Her hafta aynı durumu yaşamaktan bıktık. Oyuncularımız oynayacak takım bulamıyor. Ya hiç gelmesinler, ya da gelince sonuna kadar mücadele etsinler. Taraftarlarımız pazar günlerini iple çekiyor. Buraya kadar gelip 10 dakika sonra evlerine dönmek zorunda kalıyorlar ve haklı olarak isyan ediyorlar. Buna bir önlem alınmalı, bunun bir yaptırımı olmalı. Bu durum Yozgat’ta futbolun nerelere gittiğinin bir göstergesidir."
YOZGAT (AA) - Yozgat Birinci Amatör Küme futbol takımlarından Sorgun Belediyespor, sahasında oynadığı maçlarda rakiplerinin sahadan çekilmesinden şikayetçi.Sorgun...

YOZGAT (AA) - Yozgat Birinci Amatör Küme futbol takımlarından Sorgun Belediyespor, sahasında oynadığı maçlarda rakiplerinin sahadan çekilmesinden şikayetçi.

Sorgun Belediyespor Antrenörü Mustafa Arslan, kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmalarda rakiplerin maçın ilk yarısında yada ikinci yarısında sahadan çekildiğini söyledi.

Stadyum inşaatından dolayı yaklaşık 4 sezondur tüm maçlarını deplasmanda oynadıklarını ifade eden Arslan, "Bu sene kasım ayında stadımız tamamlandı. Bundan böyle maçlarımızı kendi evimizde oynayacağımızı düşünürken, daha ilk maçımızda ligin güçlü ekiplerinden ve şampiyonluk mücadelesi veren Yerköy Köselispor, maçın ikinci yarısının başlarında durum 3-0 olunca sahadan çekildi. Daha sonraki haftalarda oynadığımız Boğazlıyan Sağlıkspor maçın 9. dakikasında durum 3-0 olunca onlar da sahadan çekildi. Bu hafta Çayıralan Esnafspor da maçın 15. dakikasında durum 5-0 olunca onlarda sahadan çekildi." diye konuştu.

Taraftarın maç izlemek istediğini, oyuncularına da maç başı ödeme yaptıklarını anlatan Arslan, şunları kaydetti:

"Her hafta aynı durumu yaşamaktan bıktık. Oyuncularımız oynayacak takım bulamıyor. Ya hiç gelmesinler, ya da gelince sonuna kadar mücadele etsinler. Taraftarlarımız pazar günlerini iple çekiyor. Buraya kadar gelip 10 dakika sonra evlerine dönmek zorunda kalıyorlar ve haklı olarak isyan ediyorlar. Buna bir önlem alınmalı, bunun bir yaptırımı olmalı. Bu durum Yozgat’ta futbolun nerelere gittiğinin bir göstergesidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.