pendik escort bayan
ak

Sorgun Belediyesi Araç Filosunu Büyüttü

23.10.2018 - 09:18, Güncelleme: 23.10.2018 - 09:18
 

Sorgun Belediyesi Araç Filosunu Büyüttü

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni araç aldı. Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, belediyeye ait tek cenaze aracı...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni araç aldı. Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, belediyeye ait tek cenaze aracı bulunmasının zaman zaman cenaze naklinde olumsuzluklara neden olduğunu belirterek, araç sayısını ikiye çıkardıklarını söyledi. Belediye olarak halkın en zor günlerinde yanında olmak, acılarını paylaşmak ve üzerlerine düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için çaba sarf ettiklerini ifade eden Gürbüz, şunları kaydetti: "Cenaze hizmetlerinde kullanılan araç sayımız yetersiz kaldığı için ikinci bir araç aldık. Aldığımız cenaze taşıma özelliğine sahip bu araç, son derece modern dizayn edilmiştir. Her zaman olduğu gibi bize ihtiyaç duyulan her anda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni araç aldı. Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, belediyeye ait tek cenaze aracı...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni araç aldı.

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, belediyeye ait tek cenaze aracı bulunmasının zaman zaman cenaze naklinde olumsuzluklara neden olduğunu belirterek, araç sayısını ikiye çıkardıklarını söyledi.

Belediye olarak halkın en zor günlerinde yanında olmak, acılarını paylaşmak ve üzerlerine düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için çaba sarf ettiklerini ifade eden Gürbüz, şunları kaydetti:

"Cenaze hizmetlerinde kullanılan araç sayımız yetersiz kaldığı için ikinci bir araç aldık. Aldığımız cenaze taşıma özelliğine sahip bu araç, son derece modern dizayn edilmiştir. Her zaman olduğu gibi bize ihtiyaç duyulan her anda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.